1 mei 2017

Coritiba thuisshirt 2017-2018

De Braziliaanse club Coritiba en adidas hebben het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 afgelopen weekend bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Coritiba de thuiswedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende komend seizoen. Coritiba speelt haar thuiswedstrijden in het Estádio Major Antônio Couto Pereira. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt van de Braziliaanse club.

Het nieuwe Coritiba shirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is overwegend wit en bevat een ronde hals. Verder bevat het shirt groene details. De groene accenten komen terug in de bies, in twee banen over de borst en de drie strepen van adidas over de schouders. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor adidas op de borst is groen. Het logo van de in 1909 opgerichte club staat onder het adidas logo en bevindt zich tussen de twee groene banen. Boven het logo van de Brazilianen prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van de club in 1985. Verder is de achterkant van het nieuwe tenue uitgerust met een speciaal detail. In de nek bevindt zich een Coritiba logo met daarin de tekst: ''GARRA FORCA TRADICAO'' verwerkt. Het nieuwe Coritiba tenue wordt gecompleteerd door een groen broekje en groene kousen met witte accenten. Zoals alle adidas tenues zijn ook de tenues van Coritiba uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe Coritiba tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Braziliaanse club kopen. Wil je andere shirts van Braziliaanse of Zuid Amerikaanse clubs scoren? Check ze exclusief in deze ONLINE WINKEL!