28 oktober 2016

Coritiba pink ribbon voetbalshirt 2016

Ook Coritiba heeft een roze limited edition voetbalshirt gelanceerd, welke eenmalig door de club gedragen wordt en in het teken staat van pink ribbon. De maand oktober staat traditioneel in het teken van pink ribbon en de strijd tegen borstkanker. Van het nieuwe shirt zijn er slechts honderd geproduceerd en de opbrengsten van dit shirt gaan dan ook naar onderzoek ten behoeve van borstkanker. We bespreken het design van limited edition shirt van de Braziliaanse club kort hieronder.

Het nieuwe Coritiba pink ribbon shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt van de club. Het shirt is geheel roze en bevat een ronde hals met witte Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. De logo's van de club en Adidas staan op de borst. Boven het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estádio Major Antônio Couto Pereira speelt prijkt een ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van Brazilië in 1985. Onder het logo van Coritiba Football Club Parana staat de tekst ''limited edition'' in een sierlijk lettertype. Tussen de logo's van Adidas en Coritiba staat pink ribbon teken, welke ook weer terug komt op de rechter onderkant van het nieuwe shirt. Hoofdsponsor CAIXA versiert het midden van de shirt en verder wordt het shirt afgemaakt door een witte band aan de onderkant.  Elk pink Ribbon shirt bevat een uniek nummer aan de onderkant. Dit nummer staat voor het zoveelste shirt van de slechts 100 shirts die er van dit shirt zijn geproduceerd.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Coritiba pink ribbon shirt. Dit shirt is helaas nergens te koop. Andere shirts van Braziliaanse clubs scoor je bij Subside Sports!

Coritiba -pink -ribbon -shirt