Coritiba nieuwjaars voetbalshirt 2019

De Braziliaanse club Coritiba wil feestelijk het nieuwe jaar in. De Braziliaanse club is helaas afgezakt naar het tweede niveau van het land. Ondanks dat Coritiba niet meer opvalt door haar prestaties, staat de club op dit moment wel weer in de schijnwerpers. Coritiba heeft namelijk een schitterend gelanceerd om de start van het nieuwe jaar te vieren. 2019 moet het jaar worden dat Coritiba weer terugkomt op het hoogste niveau van het land en laten we eerlijk zijn, zo’n grote club hoort ook thuis in de Braziliaanse Serie á. Ben je nieuwsgierig naar het gave nieuwjaarshirt van Coritiba? Check de details hieronder!

Coritiba nieuwjaarshirt 2019

Een stijlvol shirt voor de Braziliaanse club Coritiba. Dat was het doel van de ontwerpers en wat ons betreft is dit ook zeker gelukt. Het feestelijke shirt is geheel wit van kleur. Alleen het oprichtingsjaar, op de rechterkant van de borst is groen. Dit is de clubkleur van Coritiba. De club uit Curitiba is opgericht in 1909. Ondanks dat de club dus al bijna 110 jaar bestaat werd Coritiba pas één keer landskampioen van Brazilië. De schouders van het shirt zijn versierd met een sierlijke print van horizontale lijnen. Deze stoppen bij de hals. De hals van het shirt zorgt voor een klassiek karakter. Deze is namelijk uitgerust met touwtjes. Dit ziet er super vet uit. Het clubwapen van de Braziliaanse club is te zien op de linkerkant van de borst. Om het clubwapen zo min mogelijk te laten opvallen is zelfs deze wit van kleur. Dit geldt ook voor de ster boven het clublogo welke staat voor het landskampioenschap van de club. Dit kampioenschap dateert van het jaar 1985. Het nieuwe shirt wordt niet gedragen door de spelers van de Braziliaanse club. Ondanks dat het shirt dus niet wordt gedragen zijn de supporters van Coritiba wel erg te spreken over shirt. Eergisteren werd het shirt namelijk in de verkoop gedaan en op dit moment is het shirt al volledig uitverkocht.

Coritiba voetbalshirt bestellen

Op dit moment is het nieuwe, feestelijke shirt van Coritiba al niet meer de koop. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Zuid-Amerikaanse voetbalshirts check dan het overzicht in DEZE WEBSHOP

. Directe levering gegarandeerd!