8 februari 2017

COPA lanceert fashionable BLACKOUT sweater

SOMETIMES LESS IS MORE! Zo is het maar net. Precies op het juiste moment (tijdens deze koude winterdagen) heeft het Nederlandse voetbal fashion merk COPA Football een vette nieuwe sweater gelanceerd in een wat ons betreft perfecte kleur: zwart! Deze BLACK sweater betreft de eerste sweater die het merk dit seizoen lanceert. Eerder deze maand lanceerde het in Breda gevestigde merk al een speciale COPA Classics collectie retro shirts van Barcelona en in december deed het merk dit voor Italiaanse clubs als AS Roma en Internazionale. Deze fashionable sweater maakt onderdeel uit van de speciale collectie ''COPA designed by'', welke wat meer fashion items bevat. Onderdeel van deze collectie zijn ook de momenteel populaire BLACK OUT snap back caps van het merk! Daarover straks meer. Eerst even het design van het nieuwe dikke sweatshirt van het merk bespreken.

Het nieuwe COPA logo sweater is geheel zwart en bevat op het midden een print van het logo van het merk. Boven de linkerkant van het merk prijken vier sterren en boven de ''C'' staat een print van COPPA Italia badge. Dit is de badge die Italiaanse clubs mogen dragen wanneer ze de Italiaanse beker gewonnen hebben. Perfect voor de vintage uitstraling van de nieuwe sweater dus. De sweater wordt afgemaakt door een stijlvolle crew neck! We gaven het net al aan, de crew neck sweater is perfect te combineren met de BLACKOUT snapback. Deze vintage cap is geheel zwart en bevat in sierlijke letters de naam van het merk.

Check hieronder de foto's van beide items, welke perfect met elkaar zijn te combineren! Wij zeggen: perfect voor alle voetballers, die een beetje van fashion houden! ♥

Scoor de crew neck sweater exclusief  voor € 59,95 HIER

en de snapback voor €24,95 HIER!

Copa -blackout -sweater


COPA-snapback