11 juli 2018

Chievo Verona voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse middenmoter Chievo Verona zijn deze week officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor GIVOVA. Deze nieuwe shirts worden gedragen tijdens de Serie A en de Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. GIVOVA heeft dit seizoen niet alleen een thuis- en uitshirt gelanceerd. De selectie van trainer Lorenzo D’Anna gaat aankomend seizoen ook schitteren op het veld in een derde wedstrijdshirt. Thuiswedstrijden worden door de Italianen gespeeld in het Marcantonio Bentegodi. Dit stadion heeft plek voor 31.000 supporters. Deze hebben Chievo afgelopen seizoen op een dertiende plaats in de Serie A zien eindigen. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Chievo Verona? Check de details hieronder!

Chievo Verona thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als ieder jaar speelt Chievo Verona ook aankomend seizoen in een geel thuisshirt. GIVOVA heeft weer haar beste gedaan om een tenue te lanceren met vele details die doen denken aan de stad Verona. Hierdoor voelen de fans van de Italiaanse club zich erg betrokken bij de club. De hals van het nieuwe thuisshirt van Chievo is geel van kleur. In de binnenkant van de kraag staat een leus van de club geschreven. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn blauw van kleur. Links onder op het shirt staat een print van een Italiaanse edelman uit de middeleeuwen van Verona. Deze edelman komt ook terug in het logo van de Italiaanse club. Deze is terug te vinden op de linkerkant van de borst. Vlak onder de hals van het shirt is de naam van de kledingsponsor GIVOVA te vinden. Deze is blauw van kleur. Op de rechterkant van de borst prijkt de sponsor uiting COATI. Ook de naam van de shirtsponsor Paluani staat op het shirt. Op het midden van het shirt wel te verstaan in blauwe letters. Het nieuwe thuistenue van Chievo wordt gecompleteerd door een gele voetbalbroek en gele kousen. Hier zijn natuurlijk ook de uitingen van Chievo en GIVOVA op terug te vinden.

Chievo Verona uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Chievo Verona is donkerblauw van kleur met gele accenten. Op de linkerkant van het shirt loopt een verticale gele baan over het shirt. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn geel van kleur. Het nieuwe uitshirt van Chievo Verona, voor het seizoen 2018-2019 is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van Chievo. De hals van het shirt is rond en op de rechtermouw zijn 3 gele knopen te zien. Onder de hals van het shirt staat de naam van de kledingsponsor van de Italiaanse club. GIVOVA, in gele letters. De naam van de sponsoren Coati en Paluani staan beide in de witte kleur op het shirt. Het nieuwe uittenue van Chievo wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe voetbalkousen. Hierop staan ook de logo’s van Chievo en GIVOVA.

Chievo Verona 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Aankomend seizoen speelt Chievo Verona ook wedstrijden in het derde wedstrijdshirt dat is gelanceerd door GIVOVA. Het derde shirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuis- en uitshirt van de Italiaanse club. De basiskleur van het 3e wedstrijdshirt is wit. Echter is er een verticale baan te zien op de linkerkant van het shirt. Deze is donkerblauw en ook de mouwen van het shirt zijn donkerblauw van kleur. Het shirt is uitgerust met een ronde hals. Zowel binnenin de kraag als op de achterkant staat een Italiaanse leus van de club. De naam van de kledingsponsor GIVOVA staat vlak onder de hals in de kleur blauw. Het clublogo van Chievo staat op de linkerkant van de borst, terwijl op de rechterkant van de borst de naam van sponsor Coati prijkt. De hoofdsponsor Paluani is te zien op het midden van het shirt, deze kleur is blauw.

Chievo Verona voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Chievo Verona zijn vanaf medio eind augustus 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Italiaanse ploeg. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van de Serie A? Check dan het ruime overzicht in de webshop van Subside Sports. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Serie A voetbalshirts in DEZE WEBSHOP