6 januari 2016

Chievo Verona lanceert voetbalshirt ter ere van 500ste Serie A wedstrijd

Chievo Verona en Givova hebben een nieuw voetbalshirt gelanceerd ter ere van de 500ste wedstrijd die de club heeft gespeeld in de Serie A, het hoogste niveau in Italië. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Chievo Verona in de wedstrijd tegen AS Roma vandaag. Dit betreft dan ook de 500ste wedstrijd van de club in de Serie A. Het nieuwe shirt werd middels een speciale # gelanceerd: #500VolteInA. Chievo Verona werd in 1929 opgericht en speelde sindsdien 499 wedstrijden in de Serie A. Hiervan won de club 155 wedstrijden, verloor het 197 keer en speelde het 147 keer gelijk. In deze wedstrijden werd 533 keer gescoord en kreeg de club 615 doelpunten tegen. Dan het design van het nieuwe voetbalshirt van Chievo Verona.

Het nieuwe Chievo Verona voetbalshirt wordt gekenmerkt door het half bij-half design. De linker helft van het shirt is wit en de andere helft is blauw. Verder is het voetbalshirt voorzien van een klassieke polo kraag. De linker borst van het voetbalshirt is voorzien van een speciaal logo, de zogenaamde Scala (ladder). Dit is een historisch symbool van de stad Verona. Op de mouwen van het shirt staat het logo van de club in het goud. Boven de ladder staat overigens het getal 500, verwijzend naar het aantal wedstrijden in de Serie A. Kledingsponsor Givova staat op de rechter borst. Check hieronder de foto's van het speciale Chievo Verona shirt. In juli van dit jaar werden de voetbalshirts van 2015-2016 al gelanceerd.

Helaas weten wij niet waar de Chievo Verona voetbalshirts te koop zijn! Wil je voetbalshirts of t-shirts van Serie A clubs kopen? Check deze dan bij Subside Sports!

Chievo -Verona -Serie -A-voetbalshirt
Chievo -verona -500-voetbalshirts