Chievo Verona en kledingsponsor GIVOVA hebben de nieuwe shirts voor 2016-2017 officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Chievo Verona de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. Chievo Verona eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats in de Serie A en lanceerde in samenwerking met Givova de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017. Dit betekent dat zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt bekend werden gemaakt. We bespreken de nieuwe shirts kort hieronder! Opvallend aan deze nieuwe shirts is dat alle shirts een andere clubbadge op de borst bevatten.

Chievo Verona thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Chevo Verona heeft het gebruikelijke deisng. Het shirt is een combinatie van geel en helder blauw. De romp van het shirt is geel, terwijl de mouwen en de crew neck blauw zijn. De kraag bevat aan de linker zijkant een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk een dunne strip met drie gele knoopjes. Het shirt wordt verder gekenmerkt door een print op de linkerkant van het shirt. De print laat een Italiaanse edelman zien uit de middeleeuwen van Verona (Cangrande della Scala). Deze staat ook in het logo van de club, welke op de linker borst staat. Op het midden van de borst staat kledingsponsor GIVOVA en de trademark tekens van het merk komen terug op de mouwen. Hoofd- en shirtsponsoren Paluani en Midac completeren het design van het shirt.

Chievo Verona uitshirt 2016-2017

Chievo Verona heeft komend seizoen ook een klassiek uitshirt. Het shirt is blauw en bevat een gele baan over de linkerkant van het shirt. Deze gele kleur komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de knoopjes op de polo kraag. De linker borst bevat niet het embleem van de club, maar de ladder (scala) uit het wapen van de stad Verona. Dit wapen komt ook in een watermerk terug aan de linker onderkant van het shirt. Ook de logo's van Paluani, Midac en Givova staan op de voorkant van het nieuwe uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi.

Chievo Verona 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Chievo Verona 3e shirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit shirt is echter wit en bevat een licht blauwe baan over de linkerkant van het shirt. De badge op de linkerborst bevat ook de ladder uit het wapen van de stad Verona. Deze ladder wordt bewaakt door twee honden. Eerder werd dit logo gebruikt op een speciale kerst editie van het voetbalshirt van ''Mussi volanti''. De logo's die op het thuisshirt en uitshirt staan, staan ook op dit shirt. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts van Chievo Verona waarin sterren als Meggiorini, Pellissier, Sorrentino, Inglese, Birsa en andere sterren komend seizoen schitteren!

Deze voetbalshirts kan je vanaf medio september 2016 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Mocht je niet aan deze shirts kunnen komen, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. 

Chievo -verona -voetbalshirts -2016-2017