8 februari 2022

Chelsea warming-up shirt en pré match collectie 2022

Chelsea en Nike hebben afgelopen weekend de nieuwe Chelsea warming-up en pré match collectie voor de tweede seizoenshelft gelanceerd. Deze collectie wordt door het team van manager Thomas Tuchel gedragen tijdens de warming-up en het reizen naar de wedstrijden van januari tot mei 2022. Dit betreft ook direct de laatste nieuwe collectie van dit seizoen. Medio mei lanceren de club en Nike een nieuwe trainingslijn voor het seizoen 2022-2023.

Chelsea warming-up shirt 2022

De nieuwe Nike Chelsea collectie staat geheel in het thema van ''Pride of London.'' Het nieuwe Chelsea warming-up shirt heeft dan ook een klassieke look, welke past bij het imago van Londen als modestad. De Chelsea pré match top wordt gekenmerkt door de brede blauwe en navy blauwe horizontale banen en is verder afgewerkt met gouden accenten. De banen zijn uitgerust met een all-over print van geometrische lijnen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het goud en de linkerborst bevat een donkerblauwe badge met daarin in het goud de leeuw uit het Chelsea logo. Sponsor Trivago prijkt ook in het goud op het midden van het Chelsea warming-up shirt 2022. Bovendien bevat het warming-up shirt een ronde hals.

Chelsea pré match collectie 2022

De collectie bevat ook een zogenaamde fleece hoodie. Deze hoodie wordt door de spelers van Chelsea gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of het verblijf in het hotel. De fleece hoodie heeft dezelfde kleurencombinatie als het warming-up shirt. Deze is volledig navy blauw en bevat een diagonale gouden band op de mouwen. Ook de logo's van Nike en de club op de Nike Chelsea hoodie 2022 zijn goud. Zoals alle Nike voetbalhoodies bevat ook de Chelsea hoodie een hoge hals met een rits die tot het midden van de trui doorloopt. De trui bevat bovendien een capuchon en twee steekzakken aan de zijkanten. Deze hoodie kan gecombineerd worden met een speciale trainingsbroek. Deze joggingbroek heeft ook dezelfde stijlvolle kleurencombinatie. Ter hoogte van de knieën bevindt zich een horizontale gouden band. In het materiaal van dit pak (78% polyester, 22% katoen), is evenals in het warming-up shirt de Nike Dri Fit technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Naast het warming-up shirt en het Chelsea joggingpak 2022 bevat de collectie een zogenaamd storm jack, een sweater en een t-shirt. Ook deze zijn navy blauw met gouden logo's. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Chelsea pré match collectie 2022, welke tot het eind van het seizoen door alle spelers op verschillende momenten gedragen wordt.

Chelsea pré match collectie 2022 bestellen

De nieuwe Chelsea collectie kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Alle items zijn alleen voor volwassenen beschikbaar. Het warming-up shirt is € 59,95, de voetbalhoodie € 84,95, de joggingbroek € 74,95, de sweater € 59,95 en het stormjack € 84,95. Alle items uit deze collectie zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel deze nieuwe Chelsea collectie direct in de NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Chelsea warming-up shirt 2022
Chelsea warming-up shirt 2022

Chelsea Storm jack 2022