7 oktober 2014

Chelsea trainingsshirts en presentatiepak 2014-2015

Nadat alle voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 officieel gelanceerd zijn, zoomen we in dit artikel in op de trainingscollectie van verschillende teams. Verschillende clubs hebben voor de wedstrijden in Europees verband een speciaal shirt gelanceerd, waarin het de uitwedstrijden speelt in de Champions League of de Europa League. Ook Chelsea heeft in samenwerking met Adidas een 3e shirt gelanceerd, waarin het de Champions League uitwedstrijden speelt in de Champions League, maar ook in de League Cup en FA Cup. Om deze reden wordt het 3e shirt in Engeland ook wel het Cup shirt genoemd. Het 3e shirt van Chelsea heeft een flitsend design, welke vooral tot uiting komt in de fel licht blauwe verticale strepen op het voetbalshirt. Dit design moet de tegenstanders van Chelsea in de Champions League imponeren. Tijdens de groepsfase van de Champions League neemt Chelsea het op tegen Schalke 04, Sporting Lissabon en Maribor. Chelsea heeft samen met Adidas een speciale Champions League trainingslijn gelanceerd, welke bestaat uit een nieuw trainingsshirt, een presentatiepak en een hooded sweater.

Het trainingsshirt van Chelsea is in twee verschillende uitvoeringen gelanceerd. Beiden hebben hetzelfde design, maar in een andere kleur. Het eerste Champions League trainingsshirt is geheel blauw en bevat een stijlvolle fel gele/ elictricity yellow v-hals. Deze kleur komt ook terug in de Adidas trademark stripes over de mouwen en de dikke diagonale band over de mouwen. Het Champions League logo op de rechter borst is bovendien fel geel en het Chelsea logo op de linker borst is ook voorzien van deze kleur. Dit logo is op de borst geborduurd. De achterkant van de rechter schouder bevat een klein Adidas logo. Het andere Champions League trainingsshirt is overwegend fel geel met een blauwe v-hals en blauwe details. Deze trainingsshirt zijn bovendien uitgerust met Adizero Technology, welke tot uiting komt in de mesh gaatjes in het shirt. Deze zorgen ervoor dat het vocht naar buiten wordt getransporteerd. Het presentatiepak van Chelsea is geheel in stijl van het blauwe trainingsshirt. Dit presentatiepak wordt door Chelsea gedragen in de vrije tijd en op weg naar de Champions League wedstrijden. Dit pak wordt ook wel het hotelpak genoemd. Het pak is geheel blauw met fel gele details, welke tot uiting komt in de Adidas stripes, een diagonale gele baan, het Chelsea logo, het Champions League logo en het Adidas logo. Bovendien is zowel het jacket als de broek uitgerust met twee zakken. Ook het presentatiepak is voorzien van de Adizero Technology en de meshpanelen. Zowel de trainingsbroek als het trainingsjack worden afgesloten met een elastieken band. De speciale hooded sweater en het anthem traningsjack hebben dezelfde kleuren. Check hieronder de details van de speciale Chelsea Champions League training wear collectie. Deze kan je nu scoren bij Subside Sports! Inclusief een KORTING van 10%!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Onze mening : De kleuren blauw en fel geel doen het altijd goed bij Adidas. Deze zagen we al eerder in verschillende uitshirts (ook dit van dit jaar) van Ajax en nu ook in de Champions League lijn van Chelsea. Een trainingsshirt voor € 39,95 en een presentatiepak voor € 99,95 zijn perfecte prijzen!

Chelsea CL Trainingsshirt 2014-2015

Chelsea Presentatiepak 2014-2015

Chelsea Trainingsjack 2014-2015

Bron foto's: http://www.adidas.com