20 juli 2016

Chelsea trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Chelsea trainingsshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Adidas. In dit shirt traint de club waar Conte vanaf komend seizoen aan het roer staat in 2016-2017. Dit trainingsshirt wordt dus gedragen tijdens trainingen en de warming-up voorafgaande aan de Premier League, FA Cup, League Cup en mogelijk ook de Europese wedstrijden gedurende 2016-2017. Dan het design van het shirt.

Fel geel Chelsea trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Chelsea trainingsshirt 2016-2017 is overwegend fel geel en is gebaseerd op een standaard template van Adidas. Vanaf komend seizoen zullen de Adidas trademark strepen niet meer over de mouwen en schouders lopen, maar zullen deze te zien zijn op de zijkanten van het trainingsshirt. Hiermee is het shirt gebaseerd op het Adidas Condivo template. Deze strepen zijn donker grijs Ook de v-hals van het nieuwe trainingsshirt van Chelsea bevat aan de achterkant grijze details, evenals het logo van Adidas op de linker borst. Adidas is sinds 2006 kledingsponsor van de club uit Londen. Voor het eerst in de geschiedenis van de club bevat de trainingskleding van Chelsea een speciale sponsor, die niet op de voetbalshirts staat. Waar Yokohama Tyres sinds 2015-2016 als hoofdsponsor op de voetbalshirts van Chelsea staat, staat de Thaise energy drank Carabao vanaf komend seizoen op alle trainingskleding van de Londense club. Het Thaise merk zal in ieder geval de komende drie seizoenen aan de club verbonden zijn. De linker borst van het shirt bevat het logo van Chelsea in het grijs en fel geel. Het nieuwe trainingstenue van Chelsea wordt gecompleteerd door een geel trainingsbroekje met grijze Adidas strepen. Ook de logo's van de club en Chelsea staan op deze broekjes. Zoals alle trainingskleding van de club, zijn ook het trainingsshirt en tenue weer uitgerust met de Climacool of Adizero technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Het nieuwe shirt wordt gedragen door sterren als Oscar, Hazard, Diego Costa, Falcao, Willian en nog meer sterren. Check ook het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2016-2017.

Chelsea trainingsshirt kopen

Het nieuwe fel gele Chelsea trainingsshirt 2016-2017 is pas vanaf nu te koop in de onderstaande online shops voor zowel kinderen als volwassenen. Check ook het overzicht hiernaast of de shops hieronder om beschikbare Chelsea producten te kopen. De prijs van de training shirts is € 45,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. Directe levering! Of laat je Chelsea voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer.

Koop de nieuwste Chelsea trainingsshirts in deze Chelsea fanshop!


Chelsea -training -shirt -2016-2017