Chelsea trainingspak 2022-2023

De spelers van Chelsea dragen dit seizoen een nieuw trainingspak. Het nieuwe Chelsea FC trainingspak 2022-2023 is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie van de Londense voetbalclub, die onlangs door de club en Nike officieel werd gepresenteerd. Het nieuwe trainingspak wordt door het keurkorps van trainer Thomas Tuchel gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, FA Cup, League Cup en Premier League wedstrijden gedurende 2022-2023. Het Chelsea trainingspak heeft het nieuwe Nike Strike template en bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Chelsea training sweater 2022-2023

De spelers van Chelsea dragen dit seizoen een volledig blauw trainingspak. De training sweater is dus ook volledig blauw (door Nike ''Rush Blue'' genoemd) en het onderste gedeelte van de mouwen zijn uitgerust met een all-over print van geometrische vormen. Dit betreffen ruiten en diagonale lijnen, die kenmerkend zijn voor het nieuwe Strike template. Een ander kenmerk van dit template is het vlak op de bovenkant van de sweater. Dit vlak is donkerblauw en bevat een ronding. Dit vlak komt ook weer terug aan de achterzijde. De rechterborst bevat een witte swoosh en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van het trainingspak prijkt het logo van TRIVAGO. De reiswebsite staat alleen op de trainingskleding van ''The Blues''. Op de voetbalshirts prijkt namelijk het logo van hoofdsponsor Three. Verder heeft de Chelsea training sweater 2022-2023 de gebruikelijke functionele kenmerken. De bovenkant van de training sweater bevat een semi hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen zij uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de training sweater nog meer getailleerd, wanneer je je duimen hierdoor heen doet. De training sweater sluit al naadloos aan op het lichaam, omdat het gemaakt is van een elastisch materiaal (91% polyester, 9% elastaan). De achterzijde van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. 

Chelsea trainingsbroek 2022-2023

De Nike Chelsea trainingsbroek 2022-2023 is dit seizoen geheel donkerblauw en bevat hetzelfde patroon op de onderkant als het patroon op de mouwen. De swoosh van Nike op de bovenbenen is ook wit en de trainingsbroek bevat natuurlijk ook het logo van Chelsea. De Chelsea trainingsbroek heeft dezelfde functionele kenmerken als andere jaren:

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een Nike FlyVent tailleband. Met deze tailleband kan de pasvorm van de trainingsbroek versteld worden.

  • De trainingsbroek bevat twee zakken met een rits aan de zijkanten. 

  • De onderkant van deze Chelsea trainingsbroek bevat enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De broek heeft een taps toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels.

  • De trainingsbroek bevat hetzelfde materiaal als de training sweater. Het gehele trainingspak is bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te sporten, maar ook om op straat te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Chelsea FC trainingspak 2022-2023, welke hoe dan ook door de spelers tijdens de eerste seizoenshelft gedragen wordt.

Chelsea FC trainingspak bestellen

Het Nike Chelsea FC trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. Dit is ook de prijs van de trainingsbroek. Check in de onderstaande winkels ook andere nieuwe Chelsea trainingskleding. Directe levering!

Bestel het nieuwe Chelsea trainingspak in de officiële NIKE SHOP

of deze winkel

of deze fanshop! 

Chelsea trainingspak 2022-2023

Chelsea trainingspak 2022-2023

Chelsea trainingspak 2022-2023