16 juli 2015

Chelsea thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Chelsea thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de kampioen van Engeland tijdens de campagne ''If it's not blue, it will be.'' Eerder lekte het design van het nieuwe Chelsea thuisshirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe voetbalshirt te worden. In dit shirt speelt Chelsea de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Stamford Bridge in Londen gedurende het seizoen 2015-2016. Yokohama Tyres staat vanaf dit seizoen voor het eerst als shirtsponsor op het voetbalshirt van Chelsea. Adidas is sinds 2006 kledingsponsor van The Blues.

Chelsea thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Chelsea thuisshirt 2015-2016 is zoals traditioneel het geval is overwegend blauw en wordt verder gekenmerkt door de klassieke henley collar met rode en witte details. Hiermee is het design van het nieuwe Chelsea voetbalshirt gebaseerd op verschillende Chelsea voetbalshirts uit de jaren '80. Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Chelsea voor het laatste rode details in het voetbalshirt had. Verder bevat het Chelsea thuisshirt dunne verticale pinstripes over het shirt. Over de mouwen en schouders lopen drie witte Adidas trademark strepen. Het logo van Adidas staat op de rechter borst en de linker borst bevat het logo van de kampioen van Engeland van het seizoen 2014-2015. Hoofdsponsor Yokohama Tyres versiert het midden van het voetbalshirt. De deal met Yokohama werd in febuari door de club bekend gemaakt. Met de deal zou een bedrag van € 55 miljoen per jaar gemoeid zijn. Yokohama zal in ieder geval de komende vijf seizoenen hoofdsponsor van de Londense club blijven. De onderkant van het nieuwe Chelsea thuisshirt bevat een speciaal label met daarop een vingerafdruk en de bekende leeuw uit het logo van de club. De vingerdruk is een ode aan alle fans die zich identificeren met Chelsea. De achterkant van het nieuwe shirt is geheel blauw. Het nieuwe Chelsea thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een subtiele rode en witte lijn. Ook de logo's van de club en Adidas zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe Chelsea thuistenue zijn wit met aan de bovenkant ook een dunne rode en blauwe lijn. De bovenkant van de sokken bevat bovendien een brede blauwe band met daarin drie witte strepen van Adidas. Verder staan op de sokken de naam van de club en het Adidas logo. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chelsea voetbal, waarin sterren als Hazard, Costa, Fabregas, Falcao, Oscar, Terry en andere sterren zullen spelen gedurende het seizoen 2015-2016. Inmiddels is ook het nieuwe Chelsea uitshirt 2015-2016 gelanceerd. 

Chelsea shirt 2015-2016 met eigen naam en nummer

Ook dit seizoen maakt Chelsea tijdens de Premier League wedstrijden gebruik van de officiële Premier League bedrukking op de achterkant van het shirt. Deze Premier League bedrukking dragen alle Premier League clubs op de achterkant van het shirt en op het thuisshirt van Chelsea is deze wit met een zwarte uitlijning. Het rugnummer bevat het logo van de Engelse voetbalbond FA. Check hieronder informatie over waar je het Chelsea voetbalshirt met een eigen naam en nummer of van één van de sterren kan kopen. 

Chelsea thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Chelsea thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Chelsea shop zowel in volwassen maten als in kindermaten. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 84,95 en de prijs van het shirt in kindermaten is € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Bij Subside Sports scoor je ook nog eens automatisch 10% korting! Check ook het overzicht met beschikbare Chelsea producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Heb je een mening over het nieuwe Chelsea shirt? Deel het hieronder!

Chelsea -thuisshirts -2015-2016

Chelsea -thuisshirt -2015-2016

Bron foto's: news.adidas.com