2 augustus 2015

Chelsea presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Chelsea presentatiepak voor 2015-2016 is afgelopen week officieel gelanceerd door Chelsea en Adidas. Deze bekendmaking volgt op de lancering van de nieuwe Chelsea thuisshirts en uitshirts twee weken geleden. Het nieuwe presentatiepak wordt door de spelers van Chelsea gedragen tijdens het reizen naar en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de Premier League, Champions League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het presentatiepak is niet hetzelfde als het trainingspak. In het trainingspak werken de spelers van de kampioen van Engeland namelijk de wedstrijden af gedurende 2015-2016. Het presentatiepak wordt alleen gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden en wordt ook het wel Chelsea buspak of hotelpak genoemd. Het pak is geheel in stijl van de clubkleuren van The Blues.

Blauw Chelsea presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Chelsea presentatiepak 2015-2016 is namelijk geheel blauw met witte accenten. Het jack van het pak is blauw en is gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template. Het design van dit template komt terug in de dunne strepen over de borst en in de banden aan de onderkant van het jack. Deze banen zijn wit en blauw. Over de mouwen en schouders lopen drie Adidas strepen en op de borst staan de logo's van Adidas en de Londense club die haar thuiswedstrijden afwerkt op Stamford Bridge. Adidas is sinds 2006 kledingsponsor van Chelsea en zal dat in ieder geval tot 2023 blijven. Verder is het presentatiejack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het pak wordt gecompleteerd door een blauwe presentatiebroek of trainingsbroek, welke ook de witte strepen van Adidas bevat. Ook hierop staan de logo's van Adidas en Chelsea. De broek is aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en bevat ook aan de onderkant van de pijpen ritsen, zodat de broek makkelijk uitgedaan kan worden. De pijpen vallen ook strak om de enkels. De pakken van Chelsea bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers optimaal kunnen presteren, doordat het een ventilerend effect geeft. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chelsea presentatiepak 2015-2016, welke sterren als Hazard, Falcao, Diego Costa, Oscar, Cuadrado, Terry en nog meer sterspelers van de club dit seizoen zullen dragen. Het pak is perfect om casual te dragen, maar ook om in te trainen.

Chelsea presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Chelsea presentatiepak 2015-2016 kan je in de verschillende officiële online shops kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het pak in kindermaten is € 89,95 en de prijs van het pak in volwassen maten is € 109,95. Directe levering en gratis verzending. Check hieronder de verschillende shops waar het beschikbaar is. Directe levering en gratis verzending. Check bovendien ook andere beschikbare Chelsea producten in het overzicht hiernaast!

Koop het Chelsea presentatiepak in de online Chelsea voetbalshop! Chelsea -presentatiepak -2015-2016