25 november 2015

Chelsea trainingsshirt 2016

Het nieuwe Chelsea Pre-Match top 2015-2016 is officieel gelanceerd door kledingsponsor adidas en de Engelse club uit Londen. Gisteren heeft Chelsea dit nieuwe trainingsshirt al gedragen gedurende de warming-up voorafgaand aan de Champions League wedstrijd tegen Maccabi Tel-Aviv. Chelsea zal dit trainingsshirt gedurende het verdere seizoen tijdens de warming-up voorafgaand aan wedstrijden dragen. Het is voor het eerst in de historie dat adidas en Chelsea een speciaal pre-match trainingsshirt lanceren. Mogelijk hebben de positieve reacties rond de lancering van de Euro2016 pre-match tops, adidas en Chelsea doen besluiten een dergelijk shirt te lanceren. Lees hieronder meer over het design van het trainingsshirt!

Blauwe Chelsea pre match top 2015-2016

Het nieuwste pre-match top van Chelsea kent een overwegend blauw design. Het design van het Chelsea pre-match trainingsshirt 2015-2016 heeft veel weg van de designs van de Euro2016 pre-match trainingsshirts. Het trainingsshirt wordt gekenmerkt door een witte all-over print. De print loopt over de voorkant van het shirt en bevat meerdere malen de naam van de club (Chelsea).  Verder wordt het design van dit shirt gekenmerkt door een blauwe ronde hals. Witte adidas Trademark strepen komen terug op de mouwen en schouders. Het logo van Chelsea en het logo van adidas komen terug op de linker- en rechterborst. Check hieronder foto's van het blauwe Chelsea pre-match top 2015-2016. Check tevens waar dit shirt verkrijgbaar is.

Witte Chelsea trainingsshirt 2016

Daarnaast hebben adidas en Chelsea een nieuw Chelsea trainingsshirt 2016 gepresenteerd. Dit trainingsshirt zal vanaf nu door de spelers van Chelsea gedragen worden gedurende trainingen. Het nieuwste Chelsea trainingsshirt is overwegend wit, maar kent ook blauwe en rode details. Het design van het Chelsea trainingsshirt 2016 is boven de borst volledig blauw. Wel lopen over de schouders en mouwen witte adidas Trademark strepen. De voorkant van het Chelsea trainingsshirt 2016 bevat verder aan de onderkant een rode horizontale bies. De achterkant van dit shirt kent op zijn beurt een groot wit adidas logo. Check hieronder foto's van het blauwe Chelsea pre-match top 2015-2016. Check tevens waar dit shirt verkrijgbaar is.

Chelsea pre match trainingsshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe Chelsea trainingsshirts 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De prijs van het shirt in volwassen maten is ongeveer € 43,- en voor kinderen € 35,-.  Het inloopshirt is door het rijkere design wat duurder en alleen beschikbaar voor volwassenen. De prijs hiervan is € 60,-. Check hieronder de shops waar je deze kunt kopen. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien in het overzicht hiernaast andere beschikbare Chelsea producten!

Koop het speciale CL trainingsshirt in de online Chelsea shop van Adidas of

in de online Chelsea voetbalshop!

Chelsea Pre -Match Top 2015-2016

Chelsea Trainingsshirt 2015-2016Chelsea Trainingsshirt 2015-2016 2