22 augustus 2016

Chelsea pre-match shirt 2016-2017

Het Chelsea pre-match shirt 2016-2017 is gelanceerd. Het pre-match shirt van Chelsea, ook wel bekend als het warming-up shirt, wordt gedragen tijdens het warmlopen voorafgaande aan de Premier Leauge, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2016-2017. In dit shirt wordt niet getraind. Het nieuwste pre-match shirt van de club uit Londen beeldt een sterk en flitsend design uit.

Flitsend blauw Chelsea warming-up shirt 2016-2017

Het nieuwste warming-up van Chelsea is overwegend blauw van kleur. Daarnaast is het ook witte details rijk.  De witte details komen tot uiting in flitsende witte horizontale strepen. Deze zijn zowel op de voor- als achterkant zichtbaar. Aan de onderkant zijn de strepen het meest prominent zichtbaar. Het Chelsea warming-up shirt kent verder een ronde blauwe hals. Bovendien kent het shirt een Chelsea logo op de linkerborst en een wit Adidas logo op de rechterborst. Opvallend is de aanwezigheid van het Carabao logo op het midden van het shirt. Een logo van een sponsor zagen we op de eerder gepresenteerde warming-up shirt van clubs als Juventus, Bayern München en Real Madrid niet terugkomen. Verder opvallend is dat het shirt geen Adidas strepen bevat. Deze staan niet op de schouders en mouwen en bovendien niet aan de zijkanten van het speciale inloopshirt. Het speciale warming-up tenue van Chelsea wordt gecompleteerd door een blauw trainingsbroekje met aan de zijkanten witte Adidas strepen. Op deze trainingsbroekjes zijn ook de logo's van de club en Adidas vertegenwoordigd. Zoals ale trainingskleding van Adidas en de club is het flitsende pre matcht op uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het shirt en tenue waarin sterren als Hazard, Kante, Batshuayi, Costa en Willian en andere spelers komend seizoen schitteren voorafgaande aan de wedstrijden.

Chelsea pre-match shirt kopen

Het nieuwe flitsende blauwe Chelsea pre-match shirt 2016-2017 is pas vanaf nu te koop in de onderstaande online shops voor zowel kinderen als volwassenen. Check ook het overzicht hiernaast of de shops hieronder om beschikbare Chelsea producten te kopen. De prijs van de training shirts is € 59,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Directe levering! Of laat je Chelsea voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer.

Koop de nieuwste Chelsea pre-match trainingsshirt in de Chelsea fanshop!

Chelsea Pre Match Shirt 16-17

Chelsea Pre Match Shirt 16-17 2

Chelsea Pre Match Shirt 16-17 3

Chelsea Pre Match Shirt 16-17 4