13 januari 2017

Chelsea Nike concept voetbalshirt XZTALS

In de categorie ''concept'' voetbalshirts bespreken we designs van voetbalshirts die kunstenaars of designers voor een club gemaakt hebben. Één zo'n designer is XZTALS (instagram.com/xztals). Deze designer maakt fantastische en te gekke designs van voetbalshirts van verschillende clubs. Dat heeft hij ook gedaan voor Chelsea en laten de Londenaren nu volgend seizoen net een nieuwe kledingsponsor krijgen. Vanaf volgend 2017-2018 gaat Nike de tenues, trainingskleding en off pitch kleding van de club verzorgen. Mooi moment voor het Amerikaanse sportmerk om het design van een mogelijk Chelsea shirt bij XZTALS af te kijken. Gisteren publiceerde de Engelse designer namelijk een te gek ontwerp van een Chelsea shirt. Check de foto's en informatie hieronder!

Het door XZTALS ontworpen Chelsea shirt is natuurlijk geheel in stijl van de clubkleuren van Chelsea en wordt gekenmerkt door de burberry achtige ruiten over het shirt. Lekker Brits dus! Verder heeft de designer nog een echt vintage tintje aan het concept shirt gegeven door het shirt een brede crew neck te geven. Deze witte accenten komen ook weer mooi terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De vintage en moderne uitstraling van het shirt wordt nog meer versterkt door het logo van Nike. XZTALS heeft hier niet alleen de swoosh van Nike gebruikt, maar het Nike Sportswear logo, welke het shirt dat extra tintje fashion geeft. Het logo van ''The Blues'' prijkt op de linker borst en hoofdsponsor YOKOHAMA prijkt netjes op het midden van het shirt. Het concept tenue wordt gecompleteerd door een geheel blauw voetbalbroekje, zonder strip aan de zijkanten. De kousen houdt de designer ook lekker simpel en zijn geheel wit. Niks meer aan toe te voegen toch NIKE? Wij zijn voor!

Check het Instagram account van XZTALS voor nog meer ''concept'' voetbalshirts en wij zullen binnenkort ongetwijfeld meer voetbalshirts van deze designer en andere clubs bespreken!

Koop je nieuwste Chelsea voetbalshirt in deze SHOP!

Chelsea -concept -shirt