28 augustus 2015

Chelsea Champions League trainingspak 2015-2016

Chelsea en Adidas hebben ook een speciaal Champions League trainingspak bekend gemaakt vandaag. De lancering van een speciaal Champions League pak volgt op de bekendmaking van het speciale CL shirt of 3e shirt van de club voor 2015-2016. Het nieuwe trainingspak van Chelsea wordt dan ook door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Chelsea is dit seizoen ingedeeld in poule G met FC Porto, Dinamo Kiev en Maccabi Tel Aviv. Het nieuwe pak heeft niet dezelfde stijl als het nieuwe Champions League shirt. Dit shirt is namelijk zwart en het pak bevat juist heldere kleuren.

Chelsea CL sweater en trainingsbroek 2015-2016

Het nieuwe Chelsea Champions League trainingspak bestaat dit seizoen uit een sweater en een trainingspak. De trainingssweater is overwegend turqoise gekleurd en bevat een stijlvolle crew neck (ronde hals). Verder is de sweater uitgerust met donker blauwe accenten, welke vooral terug komen in de drie bekende strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Ook de logo's van Chelsea en de Champions League op de brost hebben deze kleur. Traditiegetrouw staat het logo van het kampioenenbal op de rechter borst van alle clubs waarvan Adidas een speciale Champions League lijn heeft gelanceerd. Dit betreft de trainingskleding van Chelsea, Real Madrid, Bayern München, Juventus en Manchester United. Het logo van Adidas staat op de achterkant van het CL sweater. Het nieuwe Chelsea pak wordt gecompleteerd door een donker blauwe trainingsbroek. Hierop staan in het turqoise de logo's van de club en het befaamde toernooi. Bovendien is de Chelsea trainingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Een ander kenmerk van de trainingsbroek is dat deze twee ritsen aan de onderkant bevat, zodat je makkelijk de broek over je schoenen aan of uit kan doen. Daarnaast valt de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels. Het Chelsea trainingspak is perfect om in te trainen. Het pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor ventilatie en afvoer van zweet naar de buitenkant van het pak. Dit trainingspak zal onder andere gedragen worden door sterren als Diego Costa, Hazard, Pedro, Terry, Fabregas en Falcao. Eerder lanceerden Chelsea en Adidas al een ander Chelsea trainingspak.

Chelsea UCL trainingspak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Chelsea UCL trainingspak 2015-2016 kan je vanaf nu in volwassen maten kopen in de Chelsea shop van Adidas. Dit is dan wel in twee losse onderdelen. De prijs van de trainingssweater is € 65,- en de prijs van de trainingsbroek is € 50,-. Wil je liever het nieuwe Chelsea CL presentatiepak voor 2015-2016? Check deze dan hier! Of check andere beschikbare Chelsea producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Chelsea -cl -trainingspak -2015-2016

Chelsea -cl -trainingsbroek -2015-2016