10 augustus 2017

Chelsea camouflage Champions League trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe Chelsea Champions League trainingsshirt voor 2017-2018 is inmiddels bekend. Dit is het shirt waarin de spelers van ''The Blues'' de trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Chelsea werd afgelopen seizoen onder leiding van Conte kampioen van Engeland en neemt daarom in ieder geval deel aan de groepsfase van de Champions League. Nike is sinds dit seizoen verantwoordelijk voor de nieuwe trainingskleding van de club. Het Amerikaanse sportmerk en Nike hebben een partnership tot 2032. Nike heeft direct een opvallend trainingsshirt voor de Londense club weten te presenteren. Check hieronder de details.

Zwart/licht blauwe Chelsea camo trainingsshirt 

Het nieuwe Chelsea CL trainingsshirt voor 2017-2018 is dit seizoen overwegend zwart en bevat een all-over camouflage print in het turquoise over de body van het shirt. Eerder presenteerden Arsenal en Puma ook al een camo trainingsshirt voor de Europa League wedstrijden van The Gunners dit seizoen. Het nieuwe trainingsshirt van de kampioen van Engeland bevat niet alleen licht blauwe accenten in de camo print, maar ook in de strip rondom de crew neck van het shirt en in de strip over de schouders en mouwen. Ook deze banden zijn turquoise. Dit geldt ook voor de swoosh van Nike op de rechter borst. De achterkant van het shirt is geheel zwart en de linker borst bevat het logo van de club met daaromheen een subtiele licht blauwe rand. Opvallend is dat CARABAO niet op de nieuwe Champions League trainingstenues van ''The Blues'''staan. Waar het Thaise energy drankje normaliter wel op de trainingskleding van Chelsea staat, is dit op de Champions League trainingskleding niet toegestaan volgens de regels van de UEFA. Yokohama Tyres staat overigens wel op de tenues van de club.

Het nieuwe trainingstenue van Chelsea kan gecompleteerd worden door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe strip. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike met licht blauwe accenten. Zoals bij alle trainingskleding van Nike geldt, is ook de nieuwe Champions League lijn uitgerust met de Dri Fit technology. Deze nieuwe tenues worden vanaf september 2017 gedragen door spelers als Hazard, Diego Costa, Morata, Bakayoko, Kanté, Fabregas, Luiz en andere sterren.

Chelsea Champions League trainingskleding kopen

Het nieuwe Champions League trainingsshirt van Chelsea kan je vanaf september kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 49,95 voor volwassenen en € 44,95 voor KIDS. Het trainingsbroekje is € 39,95 voor volwassenen en € 34,95 voor kinderen. Wil je andere Chelsea producten kopen? Check onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe Chelsea CL trainingsshirt in DEZE ONLINE STORE

of deze SHOP