2 augustus 2015

Chelsea anthem trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Chelsea anthem trainingsjack 2015-2016 is dit weekend gelanceerd door The Blues en kledingsponsor Adidas. Dit is het trainingsjack dat de spelers van Chelsea dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Dit is dus ook het trainingsjack dat de sterren van Chelsea dragen in de catacombe voorafgaande aan de Champions League wedstrijden en tijdens het afspelen van het Champions League nummer (anthem) voordat de wedstrijden beginnen. In dit trainingsjack trainen de spelers van Chelsea dus niet. Het nieuwe jack is geheel in stijl van de clubkleuren van The Blues en bevat bovendien accenten die ook in het nieuwe thuisshirt terugkomen.

Chelsea trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Chelsea trainingsjack 2015-2016 is geheel blauw en bevat een stijlvolle retro kraag. Over de borst loopt een horizontale lijn. Verder bevat de borst een verticale borstzak met een rits. De rechter borst bevat het logo van Adidas en de andere borst bevat het logo van de Londense club, die haar thuiswedstrijden speelt op Stamford Bridge. Over de mouwen lopen de drie witte strepen van de Duitse kledingsponsor. Verder bevat de achterkant van het nieuwe Chelsea anthem trainingsjack een horizontale witte baan en een horizontale rode baan aan de onderkant. De rode en witte accenten zagen we eerder al terugkomen in het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2015-2016. Bovendien bevat het jack een speciaal label met daarop de iconische leeuw uit het logo van Chelsea en een vingerafdruk. Dit label is terug te zien op alle voetbalshirts en trainingskleding voor het seizoen 2015-2016 en symboliseert de verbondenheid tussen de supporters van de club en de club. Ook is het jack uitgerust met twee zakken. De nieuwste Chelsea trainingsjacks bestaan voor 100% uit polyester en zijn niet alleen ideaal om in te trainen, maar ook om casual te dragen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chelsea anthem trainingsjack, welke door sterren als Diego Costa, Hazard, Falcao, Terry, Oscar en alle andere spelers van de kampioen van Engeland dit seizoen dragen.

Chelsea trainingsjack 2015-2016 kopen

Het nieuwe Chelsea anthem trainingsjack 2015-2016 kan je voor volwassenen vanaf nu in verschillende shops kopen. De prijs van het anthem trainingsjack in volwassen maten is € 79,95. Directe levering en gratis verzending. Check bovendien andere beschikbare Chelsea producten in het overzicht hiernaast.

Koop het Chelsea trainingsjack in de online Chelsea voetbalshop 


Chelsea -anthem -trainingsjack -2015-2016