21 augustus 2015

Zwarte Chelsea uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Chelsea 3e voetbalshirt of alternatieve uitshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Chelsea en Adidas. In dit voetbalshirt speelt Chelsea vooral de uitwedstrijden in de FA Cup, League Cup en Champions League gedurende 2015-2016. Bovendien speelt Chelsea een aantal uitwedstrijden in de Premier League in het shirt. Dit zal vooral het geval zijn wanneer de thuisploeg een wit thuisshirt heeft. Eerder lekte het design van het nieuwe voetbalshirt van Chelsea al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe shirt te worden. Vooral het nieuwe voetbalbroekje van het zwarte uittenue van Chelsea heeft een speciaal design!

Chelsea 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe zwarte Chelsea uitshirt voor 2015-2016 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende horizontale dunne banen over het gehele shirt. Ook de mouwen van het nieuwe Chelsea 3e shirt zijn geheel zwart en bevatten witte Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook wit. De rechter borst bevat het logo van Adidas, welke al sinds 2006 kledingsponsor is van de kampioen van Engeland. De andere borst bevat het Chelsea logo en Yokohama Tyres, welke sinds dit seizoen hoofdsponsor en shirtsponsor is van de club, staat op het midden van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Ook dit Chelsea shirt bevat evenals het nieuwe Chelsea thuisshirt 2015-2016 en Chelsea uitshirt 2015-2016 een speciaal label met daarop de leeuw uit het logo van de club en een vingerafdruk. Deze symboliseren de verbondenheid tussen Chelsea en haar supporters. Het nieuwe Chelsea 3e tenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een flitsend voetbalbroekje. Het short is namelijk een combinatie van zwart en wit en wordt gekenmerkt door het design van spinnenweb achtige strepen over het broekje. De zijkanten van het short zijn uitgerust met drie witte strepen van Adidas en bovendien staan de logo's van Chelsea en Adidas op het short. De kousen van het zwarte Chelsea tenue zijn wit met aan de bovenkant drie zwarte strepen. Ook de naam van de club en het logo van Chelsea staan op de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe zwarte Chelsea uitshirt en het zwarte uittenue van de club. In deze voetbalshirts schitteren sterren als Pedro, Diego Costa, Fabregas, Falcao, Cuadrado, Terry, Willian en Oscar.

Chelsea 3e shirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe zwarte Chelsea uitshirt kan je voor kinderen en volwassenen vanaf nu kopen. De prijs van het shirt in volwassen maten varieert van € 79,95 tot € 84,95 en de prijs van het shirt voor kinderen is € 64,95. Check de shops hieronder. Dit Chelsea voetbalshirt kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterren van Chelsea. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, welke de spelers ook tijdens de Premier League wedstrijden dragen. Check hiernaast ook een overzicht met beschikbare Chelsea producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop het zwarte Chelsea uitshirt in de Chelsea voetbalshop of

in de online Chelsea shop van Adidas!

Chelsea -3e -shirt -2015-2016

Zwarte -chelsea -uitshirt -2015-2016

Chelsea -shorts -2015-2016-zwart