4 juli 2016

Celtic uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Celtic uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor New Balance en de Schotse club. In dit nieuwe shirt speelt de kampioen van Schotland de Schotse Premier League en Europese uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe shirt van de Schotse club die onder leiding staat van Brendan Rogers werd gelanceerd onder het motto ''Like no other.'' We bespreken het design van het nieuwe uitshirt hieronder.

Celtic uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Celtic is dit seizoen zwart met gouden accenten. De gouden accenten verwijzen naar de successen die de club in het verleden heeft gekend. De gouden accenten komen terug aan de zijkanten van de ronde hals en bovednien in een dunne horizontale streept daaronder. Deze streep loopt ook door over de mouwen. Bovendien is de onderkant van het nieuwe uitshirt van Celtic uitgerust met zes dunne gouden horizontale pinstripes. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor New Balance in het goud en de linker borst is uitgerust met het embleem van de in 1888 opgerichte club. Boven het logo van Celtic staat een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Europa Cup I in 1967. De nieuwe shirtsponsor van de club, DAFABET, versiert het midden van het voetbalshirt in het goud. De binnenkant van het shirt bevat de leus: ''A club like no other''. Dit is een bekende uitspraak van Tommy Burns. Deze leus komt ook terug aan de binnenkant van de onderkant van het Celtic uitshirt. De achterkant van het nieuwe shirt van ''The Bhoys'' of ''The Hoops'' bevat het logo van subsponsor MAGNERS. Het nieuwe Celtic uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne gouden strip. Ook de logo's van de club en New Balance op het broekje zijn goud. Dit geldt ook voor de kousen. Deze zijn geheel zwart en bevatten zowel de naam van de club als het logo van het merk op de kousen. De nieuwe Celtic uittenues zijn uitgerust met het New Balance Dry System. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues worden getransporteerd worden, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het  nieuwe uitshirt en tenue van de in 1888 opgerichte club.  Vanaf het seizoen 2016-2017 schitteren sterren als Brown, Griffiths, Cole en Kazim in dit shirt en nieuwe tenue. Check bovendien het nieuwe Celtic thuisshirt voor 2016-2017.

Celtic voetbalshirt kopen

Het nieuwe Celtic shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je ook je voetbalshirt laten bedrukken met de officiële bedrukking van één van de spelers of een eigen naam en nummer. Of check andere Celtic producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Celtic shirt in deze CELTIC STORE

of in deze Celtic shop

Celtic -uit -shirt -2016-2017
Celtic -uitshirt -2016-2017