Het nieuwe Celtic thuisshirt is vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe teamkledingsponsor New Balance en de Schotse kampioen van het seizoen 2014-2015. Afgelopen weekend werd weekend werden The Hoops voor de vierde keer op rij en voor de 46ste keer in het bestaan van de club kampioen in de Schotse Premier League. In het vandaag gepresenteerde voetbalshirt speelt Celtic de Schotse Premier League en Champions League thuiswedstrijden op Celtic Park gedurende het seizoen 2015-2016. Twee maanden geleden maakte Celtic bekend dat het in juni aflopende contract met Nike niet werd verlengd en presenteerde het New Balance als nieuwe kledingsponsor van de club. New Balance blijft in ieder geval de komende vijf jaar kledingsponsor van Celtic. Het eerste New Balance voetbalshirt van Celtic werd vandaag gepresenteerd onder de campagne ''Live For Celtic'', waarin de passie van iedereen voor Celtic centraal staat. Eerder lekte het nieuwe shirt al via verschillende blogs uit. Dit bleek ook daadwerkelijk het nieuwe shirt te worden.

Celtic thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Celtic thuisshirt 2015-2016 wordt al meer dan 100 jaar gekenmerkt door de brede verticale groene en witte banen over het shirt, zo ook het nieuwe Celtic thuisshirt. De brede groene banen worden dit seizoen geflankeerd door dunnere groene banen om het design van de voetbalshirts nog meer diepte te geven. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals met daaronder een wit v-design. De rechter borst is uitgerust met het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van Celtic met daarboven een zwarte ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Europa Cup I in 1967. Hoofdsponsor Magners versiert het midden van het Celtic voetbalshirt. Aan de binnenkant van de kraag van het Celtic thuisshirt 2015-2016 bevindt zich een dunne groene band met daarin de leus van de club: ''A Club like no other.'' Ook de achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek een speciaal detail. Hierop staat namelijk het eerste logo van Celtic, welke ook al terug kwam in de voetbalshirts ter ere van het 125 jarig bestaan van de club in 2013. De nieuwe Celtic thuistenues worden gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten een groene strip. Ook de logo's van Celtic en New Balance zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn overwegend wit en bevatten aan de bovenkant een op het midden een groene band. Op de kousen staat de naam van Celtic en het logo van New Balance. De nieuwe Celtic voetbalshirts zijn uitgerust met de New Balance Dry technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat spelers droog blijven tijdens de inspanning en zorgt er bovendien voor dat zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien vormen de voetbalshirts door deze technologie naar de vorm van het lichaam. Check hieronder de foto's van de nieuwe Celtic New Balance voetbalshirts 2015-2016.

Celtic thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Celtic thuisshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen als in kindermaten vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Unisportstore. Inclusief officiële bedrukking van sterspelers als Van Dijk, Brown en Commons of bedruk je Celtic voetbalshirt met een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare Celtic producten hiernaast! Directe levering en gratis verzending

!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Celtic -voetbalshirts -2015-2016 (1)

Celtic Thuisshirts 2015-2016-b

Celtic Thuisshirt New Balance 2015-2016