8 augustus 2017

Cavallaro Napoli nieuwe leverancier maatpakken Arsenal vanaf 2017-2018

Even wat ''off pitch'' nieuws vandaag met een Nederlands, Italiaans en Engels tintje. Dit keer gaat het niet om de voetbalshirts van een elftal, maar om de maatpakken van Arsenal. De Londense club heeft namelijk overeenstemming bereikt met het Nederlands/Italiaanse merk Cavallaro. Het merk gaat de komende twee seizoenen de pakken verzorgen, die de spelers, het management en de staf van de club dragen tijdens de wedstrijddagen of andere officiële gelegenheden. Het in 2004 opgerichte merk Cavallaro heeft wereldwijd momenteel 17 eigen winkels en 400 winkels waarin het merk verkocht wordt. Door het partnership met ''The Gunners'' heeft Cavallaro Napoli de mogelijkheid om met de spelers van de Londense club unieke content te creëren en het merk te promoten.

De spelers, het management en de staf van Arsenal droegen de nieuwste Cavallaro pakken voor het eerst rondom de wedstrijd om de FA Community Shield tegen Chelsea afgelopen weekend. Deze wedstrijd werd door Arsenal gewonnen na strafschoppen. De maatpakken van Arsenal zijn overwegend navy blauw en op de linker borst van het jasje prijkt een vintage Arsenal logo in het rood. Deze kleur wordt overigens ook ''Arsenal red'''genoemd. Onder het jasje dragen de spelers een wit Cavallaro overhemd met een dunne rode stropdas. De gilet onder het jasje heeft een melange achtige grijze tint. De broek van het nieuwste Arsenal pak is navy blauw.

Vanuit Arsenal en Cavallaro hebben we natuurlijk een reactie. Giuseppe Cavallaro, eigenaar van Cavallaro Napoli reageert: ''Dit is voor onze jonge organisatie een unieke mogelijkheid. Wij zijn trots op het vetrrouwen dat een internationaal befaamde club in ons stelt. We kijken dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking de komende jaren.''

Ook Vinai Ventkatesham, commercieel directeur bij Arsenal, reageert: ''We zijn verheugd Cavallaro Napoli welkom te heten bij onze club als sponsor van onze pakken en andere kleding voor formele gelegenheden. Het merk heeft sinds 2004 een enorme groei doorgemaakt en staat bekend om haar vakmanschap en kwaliteit, door het gebruik van de beste materialen voor hun pakken.''

Tot zover wat formeel nieuws rondom Arsenal. Rondom de wedstrijden van de club draagt Arsenal ook het ''normale'' trainingspak. Tijdens de thuiswedstrijden is dit het rode trainingspak en rondom de Cup wedstrijden is dit het zwarte roze trainingspak.

Wil je een Arsenal trainingspak kopen? Check het exclusief in DEZE SHOP of DEZE WINKEL