3 augustus 2022

Cádiz CF voetbalshirts 2022-2023

Cadiz CF en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Cadiz voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Cadiz de La Liga en Copa del Rey wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Cádiz eindigde vorig seizoen op de zestiende plek in de Spaanse competitie. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Cádiz CF tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2021 de kledingsponsor van de Spaanse La Liga club.

Cádiz CF thuisshirt 2022-2023

Het Cádiz CF thuisshirt 2022-2023 is dit seizoen volledig geel met blauwe accenten. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de dunne horizontale lijnen. Het voetbalshirt bevat een zogenaamde mandarijnkraag met aan de onderkant een blauw/gele driehoek, geïnspireerd door de vorm van het clublogo. Het logo van Macron prijkt in het blauw op de rechterborst en de mouwen en ook een lijn aan de onderkant van de mouwen is blauw. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Spaanse voetbalclub en in de nek bevindt zich een donker rood label met daarin het stadswapen van Cádiz. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Macron staan. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant een gele baan. Op de kousen staan ook de initialen van de Spaanse voetbalclub: CCF.

Cádiz CF uitshirt 2022-2023

Het Cádiz uitshirt 2022-2023 is navy blauw en bevat een polokraag met drie knoopjes. Vanaf de borst tot de onderkant van het voetbalshirt bevat het voetbalshirt een all-over print van lichtblauwe driehoeken. Aan de bovenkant zijn deze driehoeken nog klein en naar de onderkant van het tenue worden deze driehoeken steeds breder. De polokraag bevat een gele lijn en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen en de logo's van Macron en de Spaanse voetbalclub. Alle logo's op het tenue betreffen siliconen logo's. Dit tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw of geel voetbalbroekje. De kousen zijn donkerblauw met een gele baan aan de bovenzijde en ook deze kousen bevatten de initialen van de Spaanse club.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Cádiz voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Het materiaal van de voetbalshirts betreft SoftLock polyester, welke de tenues een retro look geven. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Anthony Lozano, Alcaraz, Pérez Martínez, Mabil, Negredo en nog meer spelers.

Cadiz voetbalshirts bestellen

De nieuwe Macron Cádiz voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het shirt is € 70,- en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Cadiz voetbalshirt direct in DEZE SHOP

Cádiz thuisshirt 2022-2023

Cádiz uitshirt 2022-2023