Cadiz CF uitshirt 2021-2022

Cadiz CF heeft haar nieuwe uitshirt voor het seizoen 2021-2022 vandaag officieel gelanceerd. De Spaanse club heeft dit gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Macron. Het Italiaanse kledingmerk is vanaf dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de shirts van de club uit Andalusië. In dit nieuwe uitshirt speelt Cadiz haar wedstrijden in La Liga en de Copa Del Rey gedurende het seizoen 2021-2022. Echter heeft Cadiz al één uitwedstrijd gespeeld voordat dit shirt werd gelanceerd. Nieuwsgierig naar het nieuwe tenue? Check de details hieronder!

Cadiz uit shirt en tenue 2021-2022

Macron heeft gekozen voor een flitsend design van het nieuwe uitshirt van Cadiz voor aankomend seizoen. Het nieuwe tenue wordt gekenmerkt door een zigzag patroon over de body van het shirt in de kleuren blauw en zwart. Abstracte lijnen lopen in willekeurige richting over het shirt. Verder wordt het shirt versierd met turquoise details. Deze komen terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen en in de V hals waarmee het shirt is uitgerust. Op de rechterborst staat het logo van Macron. Dit juichende poppetje is turquoise van kleur en komt ook terug op de schouders van het shirt. Macron is nieuw op het shirt van Cadiz en heeft de verantwoordelijkheden als kledingsponsor overgenomen van het Duitse adidas. De linkerborst bevat het monochrome clubwapen van Cadiz CF. Het nieuwe Cadiz CF uittenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen, ook deze bevatten turquoise details en uitingen van zowel club als kledingsponsor. Ook dit jaar bevatten alle tenues van Macron de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien zorgt het voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het gave tenue van Cadiz, welke vanaf nu gedragen gaat worden door spelers als: Lozano, Alarcón, Negredo, Haroyan, Arzamendia, Osmajic en nog meer spelers.

Cadiz voetbalshirts bestellen

De nieuwe Macron Cádiz voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het shirt is € 70,- en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Cadiz voetbalshirt direct in DEZE SHOP