Cádiz CF voetbalshirts 2021-2022

De Spaanse voetbalclub Cadiz heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron Sportswear het nieuwe Cádiz CF thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. Cádiz eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek in de Spaanse competitie en speelt ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Spanje. In het tenue speelt Cádiz Club de Fútbol de La Liga en Copa Del Rey wedstrijden in 2021-2022. Macron is vanaf dit seizoen de producent van de nieuwe tenues. De club en het Italiaanse sportmerk tekenden een contract voor zes seizoenen. Macron is de opvolger van adidas. 

Cádiz thuisshirt 2021-2022

Het Cádiz thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is geel en bevat over de borst een design van ruiten, geïnspireerd door de vorm van het clublogo van Cadiz. Verder bevat het tenue een combinatie van een y- en rechte hals met een gevouwen kraag in het blauw. De blauwe details komen ook weer terug in de lijn ter hoogte van de oksels en de driehoek aan de onderzijde van de mouwen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het Macron hero logo in het blauw. De badge van de club prijkt op de linkerborst. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren van de Spaanse club. Verder bevat de hals een blauwe taping met daarin het motto van de club: ''La Lucha no se negocia’’ (Over strijd wordt niet onderhandeld). In de nek staat de tekst: HUMAN. Het Cádiz thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met gele accenten. Op het broekje staan ook de logo’s van de club en Macron. De kousen van het thuistenue zijn blauw met aan de bovenkant een gele band en net onder het midden de initialen van de club: CCF.

Alle tenues van Macron bevatten dit jaar de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien zorgt het voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cádiz CF voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Anthony Lozano, Alarcón, NEgredo, Haroyan, Arzamendia, Osmajic en nog meer spelers.

Cádiz voetbalshirts bestellen

De nieuwe Macron Cádiz voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van de voetbalshirts is € 70,- en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Cadiz voetbalshirt direct in deze SHOP

Cadiz thuisshirt 2021-2022

Detail Cadiz thuisshirt 2021-2022