CA Peñarol voetbalshirts 2021

De Uruguayaanse voetbalclub CA Peñarol heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma de nieuwe Penarol voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Montevideo de wedstrijden in de Uruguayaanse Primera Division, de beker en Copa Libertadores in 2021. Club Atlético Peñarol is de recordkampioen van Uruguay. De club heeft vijftig titels op haar naam staan en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Campeón del Siglo. Sinds 2006 is Puma de kledingsponsor van de ''Manyas.''

CA Peñarol thuisshirt 2021

Het Peñarol thuisshirt 2021 heeft ook dit jaar het iconische design. Het voetbalshirt is overwegend geel en bevat drie zwarte verticale banen over de body van het tenue. Deze banen worden onderbroken door het logo van sponsor Antel op het midden van het voetbalshirt. De banen zijn bovendien uitgerust met een herhalend patroon van chevrons. De mouwen bevatten een brede, zwarte taping. In deze taping is in het geel het logo van Puma verwerkt. Het logo van het Duitse sportmerk staat ook weer op de rechterborst van het thuistenue. De mouwen worden aan de onderzijde afgesloten door een zwarte band. De linkerborst bevat het logo van de club en op de mouwen prijkt het logo van sponsor BBVA. In de nek is het oprichtingsjaar van Club Atlético Peñarol verwerkt: 1891. Ook de linkermouw bevat nog een speciale badge. Dit betreft een badge ter ere van de kampioenschappen van de club. Deze badge wordt gekenmerkt door een voetbal met daaromheen een rozenkrans en drie sterren. Het Club Atlético Peñarol thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele taping. Op de linkerpijp prijkt het sportswear logo van Puma en de andere pijp bevat het clubembleem. De kousen van het thuistenue zijn een combinatie van zwart en geel.

CA Peñarol uitshirt 2021 

Het Penarol uitshirt 2021-2022 heeft dit jaar een opvallend design. Het voetbalshirt is overwegend grijs en wordt gekenmerkt door de twee diagonale banen van de linker schouder naar de onderkant van het voetbalshirt. De banen bevatten een special effect. Het lijkt er namelijk op alsof deze met penseelstreken op het voetbalshirt zijn aangebracht. De banen worden onderbroken door het logo van sponsor Antel. Verder bevat het uitshirt een ronde hals en loopt er een brede Puma T7 taping over de mouwen. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het oprichtingsjaar van de club uit Uruguay: 1891. De logo's van alle sponsors staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe uittenue zijn overwegend grijs.

Zoals alle voetbalshirts van Puma zijn de Penarol voetbalshirts ook weer voorzien van de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Nahuelpan, Terans, Facundo Torres, Urretaviscava, Rodriguez en nog meer spelers.

Bestel je Penarol t-shirt of hoodie altijd in deze winkel!

Penarol voetbalshirts 2021

Penarol voetbalshirt 2021

 Penarol uitshirt 2021-2022