27 maart 2018

CA Lanús voetbalshirts 2018-2019

De Argentijnse voetbalclub CA Lanús heeft in samenwerking met de huidige kledingsponsor Macron zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt van de club gelanceerd. Deze club uit Buenos Aires is nog niet zo bekend als andere topclubs in Argentinië. Ondanks de mindere bekendheid liegen de prestaties er niet om. Afgelopen seizoen stond CA Lanús in de finale van de Copa Libertadores. De Copa Libertadores is de Champions League van Zuid-Amerika. Tijdens dit toernooi werden enkele grote ploegen verslagen. Zowel Nacional, River Plate als San Lorenzo waren niet opgewassen tegen de stuntploeg uit Buenos Aires. Voor dit seizoen zijn er weer nieuwe tenues uitgebracht waarin CA Lanús het succes van afgelopen jaar gaat proberen te evenaren. De Argentijnse club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Ciudad de Lanús. Dit stadion biedt plaats aan 47.000 supporters. Maar niet alleen het thuisshirt van de club is gelanceerd. Ook tijdens de uitwedstrijden in de Primera División speelt de club in een nieuw shirt. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van CA Lanús? Check ze hieronder!

CA Lanús thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van CA Lanús heeft dezelfde basiskleur als het thuisshirt van afgelopen jaar waar de successen mee behaald werden. Het shirt is bordeaux rood. Er zit een donkerdere rode tint in het shirt verwerkt in enkele verticale banen die over het shirt lopen. De banen van het shirt hebben allemaal een verschillende dikte. Buiten deze rode kleur zijn er ook verschillende witte accenten terug te vinden op het shirt. Bijvoorbeeld bij de kraag. Hier is door kledingsponsor Macron een subtiel witte rand aan de voorkant van de kraag gezet. Deze subtiele witte rand komt ook terug op de mouwen. In de biezen van de mouwen wel te verstaan. Hierin is ook de stijlvolle witte rand verwerkt. Op de rechterkant van de borst staat de naam van de kledingsponsor. Het Italiaanse sportmerk Macron staat sinds 2016 op het shirt van de Argentijnse topclub. Op de rechterkant van de borst zie je het logo van de Argentijnse club. Boven dit logo staan 6 sterren. Deze sterren staan voor de kampioenschappen die de club heeft behaald. Dit is enigszins opvallend omdat de club maar twee keer de beste was in de hoogste prof divisie in Argentinië. Ook won de club vier maal de Primera B. Samen komt dit wel uit op 6 kampioenschappen en de club uit Buenos Aires is hier erg trots op. Veel Zuid-Amerikaanse teams hebben erg veel sponsors op het shirt staan. CA Lanús is hier geen uitzondering op. Aan de voorkant van het shirt staat Yamaha. Yamaha staat al sinds 2014 op het shirt van de Argentijnse topclub. Op de mouwen van het shirt is het logo van Macron te vinden. Daaronder staat nog een tweede shirtsponsor namelijk Kioshi. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rode broek en rode voetbalkousen.

CA Lanús uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van CA Lanús heeft hetzelfde ontwerp als het thuisshirt. Echter is het uitshirt van de Argentijnse topclub wit en zijn de verticale banen die in verschillende diktes over het shirt lopen grijs. De details bij de hals en de biezen van de mouwen, die bij het thuisshirt wit zijn, zijn bij het uitshirt bordeaux rood van kleur. Op de rechterkant van de borst van het shirt is de naam Macron te zien. Ook het logo van Macron komt terug op de mouwen van het uitshirt in het bordeaux rood. De linkerkant van de borst bevat het logo van de Argentijnse club. Boven dit logo staat ook op het uitshirt de gouden sterren. Kledingsponsor van de shirts is Yamaha. Yamaha is op precies het goede moment ingestapt als sponsor van de club uit Buenos Aires. In 2014 werd de overeenkomst getekend en in 2016 werd de club voor het eerst in 9 jaar kampioen van de Primera División. Een jaar later verloor de club de finale van de Copa Libertadores van Gremio. Ondanks dit verlies is CA Lanús op de goede weg. Ze behalen sterke resultaten en willen dit doorzetten in de toekomst. Wie weet kan CA Lanús komend jaar weer een nieuwe prijs toevoegen aan de prijzenkast. Het uittenue van de Argentijnse topclub wordt compleet gemaakt door een witte broek en witte voetbalkousen.

CA Lanús voetbalshirt kopen.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om de nieuwe shirts van CA Lanús in Europa te kopen. Wanneer dit wel kan, hebben wij weer nieuws en is dit meteen op de site te vinden. Het is wel mogelijk om in de onderstaande webshop andere Zuid-Amerikaanse voetbalshirts te kopen. Dit is inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van het shirt. Directe levering gegarandeerd!

Ben je op zoek naar een ander shirt van CA Lanus? Bestel het exclusief in deze shop!  

Gerelateerd nieuws