CA Lanus voetbalshirts 2022

De Argentijnse voetbalclub CA Lanus en kledingsponsor Errea hebben afgelopen weekend de nieuwe Club Atlético Lanús voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt ''Granate'' de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022. De club uit de provincie Buenos Aires speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Ciudad de Lanús. Afgelopen seizoen eindigde de club op een tiende plek. Vanaf dit seizoen is Errea de kledingsponsor van CA Lanus. Het Italiaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van het Chinese sportmerk Peak.

CA Lanus thuisshirt 2022

Het CA Lanus thuisshirt 2022 is dit jaar geheel bordeaux rood, waarbij de bovenkant een iets donkerdere tint heeft. Verder heeft het voetbalshirt een ronde hals en staan de logo's op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Errea en de linkerborst bevat de badge van de club. Rondom deze badge bevindt zich een lichtblauwe band met daarin de jaartallen 1982 en 2022. Dit is een verwijzing naar de veteranen van de Falklandoorlog, welke plaatsvond in 1982 tussen het Verenigd Koninkrijk en Argentinië. Inzet waren destijds de Falklandeilanden, welke door Argentinië ook wel de ''Islas Malvinas'' genoemd werden. Op het midden van de voetbalshirts staat het logo van Mapei en de mouwen bevatten het logo van Befol. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en bordeaux rode kousen.

CA Lanus uitshirt 2022

Het CA Lanus uitshirt 2022 is wit en wordt gekenmerkt door de horizontale roze/rode banen over de voorkant van het tenue. Deze banen bevatten een special effect, waarin de roze tint geleidelijk overloopt in het rood en vice versa. Dit is ook de kleurencombinatie van de brede band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Errea en hoofdsponsor Mapei zijn ook roze en de logo's van Befol en de club zijn bordeaux rood. Ook dit tenue bevat een ronde hals. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een bordeaux rode en roze band. De kousen zijn wit met aan de bovenzijde witte en bordeaux rode lijnen. Het CA Lanus keepersshirt wordt gekenmerkt door de horizontale roze en zwarte banen met daarin een graphic print. Alle logo's op het keeperstenue zijn fel groen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CA Lanus voetbalshirts 2022, welke gedragen worden door spelers als Malcorra, Sand, Valeri, De La Vega, Acosta, Orozco, Belmonte en nog meer spelers. Helaas kun je de CA Lanus voetbalshirts vooralsnog alleen in de officiële fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in deze winkel! 

CA Lanus voetbalshirts 2022