CA Lanús voetbalshirts 2023

De Argentijnse voetbalclub CA Lanús en kledingsponsor Errea hebben deze week de nieuwe CA Lanús voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de Argentijnse voetbalclub de Argentijnse Priméra Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de 27ste plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Errea weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de CA Lanús voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk heeft deze functie sinds begin 2022.

CA Lanús thuisshirt 2023

Het CA Lanús thuisshirt 2023 is weer bordeaux rood en bevat op de body een print van dunne verticale blokken. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een V-hals en een gevouwen kraag. Alle details op het voetbalshirt zijn goud. De rechterborst bevat het logo van Errea en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor Mapei versiert het midden van het tenue en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Befol. De band aan de onderkant van de mouwen is ook goud. Dit tenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje en bordeaux rode kousen met gouden accenten.

CA Lanús uitshirt 2023

Het CA Lanús uitshirt 2023 heeft ook een vrij eenvoudig design. Dit voetbalshirt is wit met een bordeaux rode ronde hals. De band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten van het voetbalshirt hebben ook deze kleur en hetzelfde geldt voor alle logo's op het voetbalshirt. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met contrasterende accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Errea CA Lanús voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als de La Vega, Sand, Acosta, Diáz, Maxi González, Lema en nog meer spelers.  Helaas kun je de CA Lanus voetbalshirts vooralsnog alleen in de officiële fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in deze winkel! 

CA Lanus thuisshirt 2023

CA Lanus uitshirt 2023