6 januari 2021

CA Godoy Cruz voetbalshirts 2021

De Argentijnse club Godoy Cruz heeft inmiddels in samenwerking met kledingsponsor Fiume Sport de nieuwe voetbalshirts voor 2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt Godoy Cruz de Argentijnse Superliga en bekerwedstrijden gedurende 2021. Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Malvinas Argentinas in Mendoza. ''El Expreso'' (de bijnaam van de Argentijnse club) viert op 21 juni dit jaar het 100 jarig bestaan.

Godoy Cruz thuisshirt 2021

Het Godoy Cruz thuisshirt 2021 is dit jaar weer geheel lichtblauw en bevat een design van witte, verticale banen over het tenue. De voorzijde van het tenue is uitgerust met drie verticale witte banen en deze banen bevinden zich ook op de mouwen. Verder is het tenue uitgerust met een polokraag. Op de rechterborst prijkt het logo van kledingsponsor Fiume Sport. Het Argentijnse sportmerk heeft Kappa vervangen als kledingsponsor van de Argentijnse club. De linkerborst is voorzien van de badge van de club en op het midden van het tenue prijkt sponsor CATA Intenáo met daaronder het logo van Mendoza Argentina. Ook op de mouwen zijn de logo's van verschillende sponsoren verwerkt. Het thuistenue van Godoy Cruz wordt gecompleteerd door een een lichtblauwe voetbalbroekje en witte kousen met een blauwe band.

Godoy Cruz uitshirt 2021

Het Godoy Cruz uitshirt 2021 is dit jaar overwegend wit met een V-hals. In de V-hals is een subtiele blauwe lijn verwerkt. De mouwen van het voetbalshirt zijn blauw met een design van diagonale strepen. De mouwen worden bovendien afgesloten door een lichtblauwe band. De logo's van de club en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CD Godoy Cruz voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Santiago Garcia, Renzo Tesuri, Tomás Badaloni, Cartagena of andere spelers.

De nieuwe Godoy Cruz voetbalshirts 2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële winkel van de Argentijnse club. Ben je op zoek naar voetbalshirts van Argentijnse clubs? Check het dan in deze winkel! 

Godoy Cruz thuisshirt 2021

Godoy Cruz uitshirt 2021