Argentinos Juniors voetbalshirts 2020-2021

De Argentijnse voetbalclub Argentinos Juniors heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe voetbalshirts voor 2020-2021 gepresenteerd met het motto: ‘’AAJ. We Stand Together.’’ In deze nieuwe shirts speelt Argentinos Juniors de Argentijnse Primera Division wedstrijden in het seizoen 2020-2021. De nieuwe tenues staan dit seizoen geheel in het teken van het winnen van de Copa Libertadores in 1985. Dat is dit jaar 35 jaar geleden.

Argentinos Juniors thuisshirt 2020-2021

Het Argentinos Juniors thuisshirt 2020-2021 is zoals altijd overwegend rood met een speciale weving van ruiten. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de diagonale witte band van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt. Bovendien bevat het tenue een ronde hals met v-opening. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van goud en wit. Op het midden van de borst prijkt een speciaal logo ter ere van het winnen van de Copa Libertadores in 1985. Het logo bestaat uit een lauwerkrans met aan de bovenkant een afbeelding van de trofee en in het midden de tekst: ‘’35 Anos Campeón de America.’’ De rechterborst bevat het Umbro lgoo en de linkerborst bevat de clubbadge. De sterren boven het logo verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores, de Copa Interamerica en de drie kampioenschappen. De onderkant van het tenue bevat nog een print van een wereldbol met de tekst: ‘’El Semillero del Mundo.’’ Sponsor Autocrédito versiert het midden van de tenues van Asociación Atlética Argentinos Juniors. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rood/witte kousen.

Argentinos Juniors uitshirt 2020-2021

Het Argentinos Juniors uitshirt 2020-2021 is overwegend wit en bevat hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue bevat echter in het zilver een print van Zuid Amerika aan de rechterzijde van het tenue. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zilver en hetzelfde geldt voor de logo’s die verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1985. De logo’s van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zilveren accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Argentinos Juniors tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vera, Batallini, Silva, Hauche, Andrade, Torrén, Avalos en andere spelers.

De nieuwe Argentinos Juniors voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de Argentijnse club? Check het dan in deze fanshop! 

Argentinos Juniors thuisshirt 2020-2021

Argentinos Juniors uitshirt 2020-2021