29 september 2021

Argentinos Juniors voetbalshirts 2021-2022

Argentinos Juniors en kledingsponsor Umbro hebben vandaag het nieuwe Argentinos Juniors thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto ''Unidos Por El Rojo Y Blanco.'' In dit tenue speelt de voormalige club van Diego Maradona de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in het Estadio Diego Armando Maradona in Buenos Aires gedurende 2021-2022.

Argentinos Juniors thuisshirt 2021-2022

Het Argentinos Juniors thuisshirt 2021-2022 heeft het traditionele design. Het voetbalshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de brede diagonale witte band van de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue. In het ontwerp heeft Umbro gebruikt gemaakt van een ''paint graphic''. Het lijkt er namelijk op alsof de band op het tenue geverfd is. Het tenue is daarnaast uitgerust met een witte V-hals en opstaande kraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. De rechterborst bevat het Umbro logo in het rood en de andere borst bevat de badge van de club. Boven deze badge staan vijf sterren, welke verwijzen naar de drie landskampioenschappen en het winnen van de Copa Libertadores (1985) en de Copa Interamericana (1986). De rechteronderzijde van het tenue bevat een speciale badge met daarin een afbeelding van de wereldbol met de tekst: ''El Semillero del Mundo.'' In de nek op de achterzijde van het tenue staat het logo van Angiocor, evenals het Umbro logo. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Argentinos Juniors voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hauche, Emanuel Herrera, Ávalos, Mac Allister, Reniero en nog meer spelers. De nieuwe Argentinos Juniors voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de Argentijnse club? Check het dan in deze fanshop! 

Argentinos Juniors thuisshirt 2021-2022