CA Colón voetbalshirt 2022

Club Atlético Colón en kledingsponsor Kelme hebben onlangs ook de nieuwe CA Colon voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues spelt de club uit Santa Fe de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022. ''Los Sabaleros'' is in 1905 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio B.G. Estanislao López. Vorig seizoen eindigde Colón op een zevende plek en won het de beker, wat betekent dat de club ook in de Copa Sudamerica speelt. Dit is de Zuid-Amerikaanse equivalent van de Europa League.

CA Colón thuisshirt 2022

Het CA Colón thuisshirt 2022 heeft, evenals de Feyenoord voetbalshirts, het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is rood en de andere kant is zwart. De rechtermouw wordt afgesloten door een zwarte band met driehoek en de andere mouw bevat een rode driehoek. Verder bevatten de schouders een zwarte taping en is ook de V-hals zwart. Op de rechterborst ten de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor Kelme en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar het winnen van de beker afgelopen seizoen. Op het voetbalshirt staan verder de logo's van Cablevideo Digital, Speedagro, Recreo en Sanatorio Santa Fé. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt bevindt zich bovendien een graphic. Dit betreft een graphic van een vis met een ster als oog en verwijst naar de bijnaam van de club: Sabalero (Tarpoenvissers). Het CA Colón thuistenue 2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rood/zwarte kousen.

CA Colón uitshirt 2022

Het CA Colón uitshirt 2022 is volledig grijs en bevat een all-over graphic print van chevrons en geometrische tekens. Het uittenue bevat verder een brede V-hals en alle logo's, met uitzondering van de badge van de club, staan in het wit op het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CA Colón voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Farias, Miguel Rodriguez, Abila, Beltrán, Aliendro, Goltz en nog meer spelers. De voetbalshirts van CA Colón kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Argentijnse clubs? Check het in deze fanshop!

CA Colon thuisshirt 2022

CA Colón uitshirt 2022