1 februari 2017

CA Colon voetbalshirts 2017

De nieuwe voetbalshirts van CA Colon zijn officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Burrda en de Argentijnse club. In deze nieuwe shirts speelt CA Colon de Argentijnse Primera Division wedstrijden gedurende 2017-2018. Burrda is de opvolger van Umbro, welke afgelopen seizoenen kledingsponsor is. In Nederland kennen we Burrda vooral door het echeq met FC Twente. Het merk uit het Midden Oosten was een aantal jaar geleden kledingsponsor van de club uit Enschede, maar had moeite om de tenues te regelen, waardoor Twente overstapte naar Nike. Ook was het merk tot 2014 kledingsponsor van het nationale elftal van België, waarvoor het fraaie voetbalshirts had ontworpen. Tot zover Burrda, check hieronder de informatie over de shirts van CA Colon.

Het CA Colon thuisshirt voor 2017—2018 wordt gekenmerkt door het half-om-half design. De rechterkant van het shirt is rood, terwijl de andere kant zwart is. Verder bevat het shirt een ronde hals. Het uitshirt wordt gekenmerkt door de flitsende turquoise en witte horizontale strepen over het shirt en een zwart/witte y-hals. Het 3e shirt van CA Colon is zwart met rode pinstripes en een y-hals.

We verwachten vooralsnog niet dat de shirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Brigadier General Estanislao López in Santa Fé, ergens in Europa te koop zijn. Andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs, check je in deze online SHOP!

CA-Colon -voetbalshirts -2017