8 februari 2016

CA Colon thuisshirt 2016

Het nieuwe CA Colon thuisshirt voor 2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de Argentijnse club. In dit nieuwe shirt speelt CA Colon de Argentijnse Primera Division thuiswedstrijden in het Estadio Brigadier General Estanislao López in Santa Fé gedurende 2016.

Het design van het voetbalshirt van Club Atletico Colon wordt traditioneel gekenmerkt door het half-om half design. De linkerkant van het shirt is overwegend zwart en de linkerkant is rood. De voorkant van het shirt bevat verder een design van kleine vakjes. Verder bevat het shirt zwarte mouwen, welke worden afgesloten door een rode bies. Verder bevat het shirt een v-hals. Kledingsponsor Umbro staat met haar dubbele diamant op de rechter borst en de linker borst bevat het embleem van de club. Hoofdsponsor SPAT versiert het midden van het CA Colon thuisshirt. Uiteraard is het voetbalshirt van Club Atletico Colon ook voorzien van verschillende subsponsoren over het gehele shirt. Check hieronder een foto van het nieuwe voetbalshirt voor 2016.

Helaas weten we nog niet waar je dit voetbalshirt kan kopen momenteel. Alle nieuwste voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs check je in ieder geval altijd bij Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

CA Colon Thuisshirt 2016