Bulgarije voetbalshirts 2023-2024

De Bulgaarse voetbalbond en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Bulgarije voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Bulgarije de Euro 2024 kwalificatiewedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2023-2024. Macron is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van het Bulgaarse voetbalelftal. Het Italiaanse merk is de vervanger van JOMA.

Bulgarije thuisshirt 2023-2024

Het Bulgarije thuisshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan het 100 jarig bestaan van de nationale voetbalbond. Het voetbalshirt is wit en bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de stenen van de Grote Basiliek Pliska, één van de grootste basilieken in Zuid-Oost Europa. De Grote Basiliek is één van de symbolen van de Bulgaarse historie en representeert bovendien de bekering van de inwoners. De gouden details op het voetbalshirt verwijzen naar het eeuwfeest van de voetbalbond. De polokraag is goud en hetzelfde geldt voor twee banen aan de onderkant van de mouwen. Het Macron logo prijkt in het goud op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst bevat een speciaal logo ter ere van het 100 jarige jubileum van de Bǎlgarski natsionalen otbor po futbol (BFS). In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt ook het logo van de voetbalbond in het goud. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de onderkant een gouden en witte lijn. De kousen zijn ook wit en bevatten aan de bovenkant twee gouden banen.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: mPerformance, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: SlimFit

Bulgarije voetbalshirt bestellen

De Bulgarije voetbalshirts 2023-2024 kan je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het voetbalshirt € 74,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Bulgarije voetbalshirt in de Bulgarije fanshop! 

Bulgarije voetbalshirts 2023-2024