JOMA en de nationale voetbalbond van Bulgarije hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 officieel gelanceerd. Deze shirts draagt het nationale elftal van Bulgarije in de kwalificatieperiode ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Bulgarije is ingedeeld in poule A en strijdt met het Nederlands Elftal, Frankrijk, Zweden, Luxemburg en Wit Rusland om een ticket naar het WK van 2018 in Rusland. De Bulgaarse voetbalbond heeft in samenwerking met het Spaanse sportmerk JOMA drie verschillende shirts gelanceerd, welke we hieronder bespreken.

Bulgarije thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Bulgarije is geheel in stijl van de kleuren van de Bulgaarse vlag. Het shirt is overwegend wit en bevat horizontale banen in twee tinten wit. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals in de kleuren van de vlag van het land: wit, groen, rood. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en verder bevat het shirt een rode strip over de mouwen. De linker borst is uitgerust met het wapen van het land. Dit wapen wordt gekenmerkt door een leeuw. De andere borst is uitgerust met het logo van de Bulgaarse voetbalbond:  Bŭlgarski futbolen sŭyuz (BFZ). Op het midden van het nieuwe trikot prijkt het logo van JOMA en de trademark tekens van het Spaanse sportmerk. JOMA is sinds 2014 de kledingsponsor van de voetbalbond en de vertegenwoordigende elftallen. Het nieuwe thuistenue van Bulgarije wordt gecompleteerd door een groen broekje en rode kousen.

Bulgarije uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Bulgarije uitshirt voor 2016-2017 bevat ook alle kleuren van de Bulgaarse vlag. Het shirt is groen en wordt gekenmerkt door de rode diagonale baan van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt. Deze baan wordt geflankeerd door twee dunne witte lijnen. Verder is het shirt uitgerust met een gele v-hals en is de bies aan de onderkant van de mouwen ook deze kleur. De rechter schouder is uitgerust met het logo van JOMA  en de linker borst bevat het wapen van het land. Opvallend genoeg staat op dit shirt niet het logo van de voetbalbond. Het uittenue van Bulgarije wordt gecompleteerd door een een rood broekje en groene kousen.

Zwart Bulgarije 3e shirt 2016-2017

Bulgarije heeft deze periode ook een 3e shirt waarin het land een aantal uitwedstrijden speelt. Dit shirt is geheel zwart en bevat een klassieke henley collar met zowel grijze als witte tinten. Het logo van de voetbalbond en het wapen van het land op dit shirt zijn goud. Kledingsponsor JOMA staat in het wit op de borst. Het tenue van Bulgarije wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Bulgarije voetbalshirts voor 2016-2017, waarin spelers als Popov, Marcelo Nascimento da Costa, Tonev en andere sterspelers de komende twee jaar schitteren.

Bulgarije voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Bulgarije scoor je vanaf nu in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwasssenen is € 74,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare Bulgarije producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

 

Koop het nieuwste Bulgarije voetbalshirt in deze SHOP

of check deze retro shop!

Bulgarije -shirt -2016-2017