15 juli 2020

Borussia Dortmund trainingsshirt 2020-2021

Het nieuwe Borussia Dortmund trainingsshirt 2020-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt door Dortmund en Puma. De nieuwe trainingscollectie bevat niet alleen een aantal nieuwe trainingsshirts, maar ook een nieuw Borussia Dortmund trainingspak. Het trainingsshirt wordt door Dortmund alleen gedragen tijdens de trainingen en het warming-up shirt alleen tijdens het warmlopen in de voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in 2020-2021 

Borussia Dortmund warming-up shirt 2020-2021

Het nieuwe Borussia Dortmund warming-up trainingsshirt 2020-2021 is geheel in de stijl van het thema van het nieuwe thuisshirt. De nieuwe collectie van ''Die Borussen'' is namelijk geïnspireerd door de architectuur van het metrostation Westfalenhalle, dichtbij het Signal Iduna Park, de thuishaven van de Duitse club. Dit thema is in de collectie vertaald naar een design van zigzagbanen over het voetbalshirt en ook de body van het Dortmund trainingsshirt. Het trainingsshirt is zwart met een design van zigzag of bliksemschicht banen is het grijs. De mouwen zijn geheel zwart en hetzelfde geldt voor de ronde hals van het tenue. De rechterborst is uitgerust met het logo van Puma in het geel en de andere borst bevat in dezelfde kleur het clubembleem, inclusief twee gouden sterren, welke verwijzen naar de acht landskampioenschappen. Vanaf dit seizoen is 1&1 de nieuwe shirtsponsor van de Duitse topclub en staat de telecomaanbieder ook op het midden van de trainingstenues. Het logo van 1&1 prijkt bovendien tijdens de Bundesliga wedstrijden op de tenues van Dortmund. In de Champions League en DFB Pokal wedstrijden staat het logo van Evonik op de tenues. 

Borussia Dortmund training shirt 2020-2021

De nieuwe collectie van Dortmund bevat een tweetal nieuwe trainingsshirts. Het grijze trainingsshirt wordt door de staf gedragen en het gele training shirt door de spelers. Beide tenues hebben hetzelfde template. De body van het trainingsshirt dat de spelers dragen is geel en bevat een zwarte achterkant. De mouwen zijn uitgerust met een brede taping, ook wel de Puma T7 taping genoemd. Bovendien bevatten de mouwen een all-over print. Deze print heeft wat weg van een doolhof en is iconisch voor het nieuwe template dat Puma gebruikt voor de training tenues dit seizoen. De mouwen worden afgesloten door een zwarte band en de logo's van de club, Puma en de nieuwe hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het warming-up shirt. Het grijze trainingsshirt heeft hetzelfde design, maar dan zijn de kleuren omgekeerd. 

Het Dortmund trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met daarop ook de logo's van de club en Puma. Alle trainingskleding is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu door alle spelers en de staf van Dortmund gedragen wordt! 

Borussia Dortmund training shirt bestellen

De Borussia Dortmund trainingsshirt 2020-2021 kun je vanaf begin juli bestellen. De prijzen van de shirts zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) hebben de shirts een prijs van € 49,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de shirts € 44,95. De trainingsbroekjes zijn € 34,95, waardoor je een zomersetje of trainingssetje al koopt vanaf € 80,-!

Bestel het nieuwe Borussia Dortmund training shirt altijd in deze fanshop! 

of in deze SHOP

of deze webshop! 

Borussia Dortmund training shirt 2020-2021 Grijs

Borussia Dortmund trainingsshirt 2020-2021 - Geel