Borussia Dortmund thuisshirt 2020-2021

Vandaag hebben Borussia Dortmund en kledingsponsor Puma in samenwerking met de nieuwe hoofdsponsor het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Borussia Dortmund de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het Borussia Dortmund voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 kledingsponsor van de Duitse topclub.

Borussia Dortmund thuis shirt en tenue 2020-21 | Geïnspireerd door de Westfalenhalle

Het Borussia Dortmund thuisshirt 2020-2021 is dit jaar een ode aan de befaamde Westfalenhalle in Dortmund, het station waar veel supporters van de club langs of vanaf komen wanneer zij naar het stadion van de club, het Signal Iduna Park, gaan. Het nieuwe thuistenue heeft de traditionele kleuren en bevat een speciale all-over print. Het tenue is overwegend geel en bevat over de body van het tenue een design van zigzag strepen, welke wat weg hebben van een bliksemschicht. Dit design is geïnspireerd door de architectuur en energie van de Westfalenhallen. De mouwen zijn overwegend geel met aan de onderkant een zwarte band. Ook over de schouders loopt een gele Puma T7 taping, waarin de cat van het merk is verwerkt. Het Puma logo prijkt ook op de rechterborst. De andere borst is uitgerust met het logo van de in 1909 opgerichte club. Vanaf dit seizoen is 1&1 de hoofdsponsor van Borussia Dortmund. De telecomaanbieder staat overigens alleen op de Borussia Dortmund voetbalshirts tijdens de wedstrijden in de Bundesliga. Tijdens de Champions League en DFB Pokal wedstrijden prijkt het logo van Evonik ''nog gewoon'' op de tenues van de Duitse topclub. Evonik is sinds 2007 verbonden aan de club van trainer Lucien Favre. Opel is sinds 2017 de mouwsponsor van Dortmund en prijkt ook dit seizoen op de linkermouw van het tenue. In de nek van het tenue staat de initialen van Dortmund: BVB. 

Het thuistenue van Dortmund wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede, gele taping. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en Puma. Bovendien heeft de club dit seizoen een geel reserve voetbalbroekje met zwarte logo's. De kousen zijn geel met een design van verticale, zwarte banen met een brushed effect op de achterkant. De Borussia Dortmund kousen 2020-2021 bevatten daarnaast ook de Puma cat en de initialen van de club: BVB. De authentic tenues (de editie die de spelers ook daadwerkelijk dragen) zijn dit seizoen uitgerust met de ShinCool technologie en de replica tenues bevatten de DryCell technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van van het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt worden door spelers als Haaland, Sancho, Reus, Reyna, Can en nog meer sterspelers.

Borussia Dortmund voetbalshirt bestellen

Het Borussia Dortmund voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen is het voetbalshirt weer € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes zijn voor kinderen € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De kousen bestel je vanaf € 17,95. De authentic tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 149,95. In de onderstaande winkels kun je het Dortmund tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Borussia Dortmund voetbalshirt altijd in de Borussia Dortmund fanshop

deze SHOP

of in deze winkel! 

Borussia Dortmund thuisshirt 2020-2021

Borussia Dortmund tenue 2020-2021