Borussia Dortmund trainingspak 2020-2021

Vandaag is ook de nieuwe Borussia Dortmund trainingscollectie 2020-2021 gelanceerd, waaronder het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak 2020-2021. Dit trainingspakpak wordt door de spelers van de Duitse topclub gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2020-21. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak van Dortmund uit een training top en een trainingsbroek.

Zwarte Borussia Dortmund training top en trainingsbroek 2020-21

Ook dit seizoen bevat de nieuwe Borussia Dortmund trainingscollectie een tweetal nieuwe trainingspakken. Het gele trainingspak wordt door de spelers gedragen en het overwegend grijze trainingspak wordt gedragen door de staf van de Duitse topclub. Het design van de Borussia Dortmund training top 2020-2021 is afgeleid van het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt 2020-2021. De trainingstrui is grijs en bevat een all-over print van ruiten en vakjes. Dit design is geïnspireerd door de architectuur van de Westfalenhallen, het station vlakbij het Signal Iduna Stadion, de thuishaven van de club. Verder heeft de Borussia Dortmund trainingstrui dezelfde accenten als het trainingspak van vorig seizoen. De top is voorzien van een hoge hals met een verborgen rits tot de borst. Op de borst staan de logo's van de club en Puma in het geel. Puma verzorgt al sinds 2012 de trainingskleding en tenues van de club die in datzelfde jaar voor het laatst kampioen van Duitsland werd. De mouwen van de Borussia Dortmund training sweater zijn raglanmouwen en in combinatie met de duimgaten aan de onderkant van de mouwen, zorgt dit ervoor dat de trainingstrui strak om het lichaam valt. Verder bevat de trainingstrui gele details, welke terug komen op de schouders, ter hoogte van de ellebogen en aan de onderkant van de mouwen. De training top bevat ook de sponsoren van de club. De linkerborst is uitgerust met het logo van Evonik en op het midden van de trainingstrui staat de nieuwe hoofdsponsor van de club: telecomaanbieder 1&1! 

De Borussia Dortmund trainingsbroek 2020-2021 is dit jaar geheel zwart met gele logo's van de club en Puma. Qua technologieën en materialen is alles bij hetzelfde gebleven. Met de tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek kan de fit van de trainingsbroek versteld worden. De Borussia Dortmund trainingsbroeken hebben zoals ieder jaar een tapered fit, wat inhoudt dat de broek met name strak rondom de kuiten en enkels valt. Verder zijn de zijkanten uitgerust met twee zakken en bevatten de onderkant van de pijpen enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Uiteraard is het gehele Borussia Dortmund trainingspak 2020-2021 weer voorzien van de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een betere ventilatie en afvoer van zweet, zodat je zowel in dit pak kunt trainen als casual kunt dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Haaland, Sancho, Reus, Reyna, Gotze, Hakimi, Brandt, Hazard en nog meer sterspelers.

Borussia Dortmund trainingspak bestellen

Het Borussia Dortmund trainingspak 2020-21 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de training top is voor volwassenen EU 69,95 en voor kinderen EU 59,95. De trainingsbroek bestel je al vanaf EU 49,95. Het trainingspak van ''Die Borussen'' is ook dit jaar weer beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere nieuwe trainingskleding van Dortmund in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwe Dortmund trainingspak altijd in deze fanshop! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

Borussia Dortmund training top 2020-2021

Borussia Dortmund trainingstrui 2020-2021