15 juli 2020

Borussia Dortmund keepersshirt 2020-2021

De keepers van Borussia Dortmund dragen komend seizoen ook een nieuw keepersshirt. Dit keepersshirt is vandaag gelanceerd. Eerder lanceerde de club al het Borussia Dortmund thuisshirt 2020-2021. In dit keeperstenue werken keepers als Burki, Hitz en Hupe met de Duitse club de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden af in 2020-2021. Het nieuwe keepersshirt is door Puma in drie verschillende kleurstellingen uitgebracht en hebben verder hetzelfde design.

Rood, groen en zwart Borussia Dortmund keeper shirt en tenue 2020-21

Alle keeperstenues van Puma hebben dit seizoen hetzelfde template. Dit betreft namelijk het zogenaamde PUMA teamFINAL21 Graphic Teamwear template. Dit template wordt ook gebruikt voor het nieuwe PSV keepersshirt. De keepers van Borussia Dortmund dragen dit seizoen een rood, zwart en lichtgroen keeperstenue. De body van de keeperstenues bevatten een all-over print van zeshoeken, ook wel het hexagon design genoemd. Deze zeshoeken zijn verder uitgerust met een design van dunne, horizontale strepen. De Borussia Dortmund keepersshirts 2020-2021 bevatten verder een V-hals en de mouwen zijn uitgezonderd van de print. Het logo van Puma staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds de zomer van 2012 de tenues van ''Die Borussen.'' Vanaf komend seizoen heeft Dortmund een nieuwe shirtsponsor. Tijdens de wedstrijden in de Bundesliga speelt de club met het logo van 1&1 en in de Europese wedstrijden staat het logo van Evonik nog op de tenues. De linkermouw van het Borussia Dortmund keeper shirt bevat het logo van OPEL en het clublogo staat op de linkerborst. De keeperstenues van Dortmund worden dit jaar gecompleteerd door een voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleuren als de keeperstenues: zwart, rood en lichtgroen. Zoals alle tenues van Puma is het Borussia Dortmund keepersshirt 2020-2021 weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu door de keepers van Dortmund gedragen worden! 

Borussia Dortmund keeper shirt bestellen

Het Borussia Dortmund keepersshirt 2020-2021 kun je vanaf eind deze maand bestellen. De prijzen van de voetbalshirts zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. De prijs van het keeper shirt is EU 89,95 voor volwassenen en EU 69,95 voor kinderen. De keeper shirts van Dortmund zijn vanaf nu beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Borussia Dortmund keepersshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel!