4 mei 2018

Borussia Dortmund keepersshirt 2018-2019

Tegelijkertijd met de nieuwe thuisshirts voor 2018-2019 hebben Puma en Dortmund ook drie nieuwe keepersshirts gelanceerd. Deze shirts worden door Bürki en Reimann gedragen in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit jaar bestaat de collectie uit drie verschillende keeperstenues. Daarover straks meer. Het template van het nieuwe keepersshirt is er één die we al kennen! Check hieronder de details!

Bordeaux rood, paars en groen Borussia Dortmund keeper shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Borussia Dortmund keepersshirt is geïnspireerd door het goalkeeper template van Puma. Dit is ook het template van het keepersshirt van Italië. Dortmund en Puma hebben dit jaar een bordaux rood, een groen en een paars keeperstenue gelanceerd. Het bordeaux rode shirt wordt gedragen tijdens de thuiswedstrijden en het groene en paarse keeperstenue tijdens de uitwedstrijden. We bespreken het tenue aan de hand van het bordeaux rode shirt!

Het keepersshirt van Borussia Dortmund wordt dit jaar gekenmerkt door de verschillende gradient details. Zo is de borst van het tenue uitgerust met een vlak met kleine, dunne, gradient puntjes in een iets lichtere tint rood. Deze details komen ook weer terug in de banen daaronder. Deze banen hebben de vorm van een omgekeerde Z. Het flitsende gradient design komt ook weer terug in de strip over de schouders en mouwen. In deze strip is het logo van Puma verwerkt. Deze staat op beide mouwen en bovendien op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de club, inclusief de sterren, die verwijzen naar de acht kampioenschappen van de club. Op het midden van het keeperstenue prijkt het logo van hoofdsponsor EVONIK. Verder is het keeperstenue van Borussia Dortmund uitgerust met een ronde hals. Op de achterkant van het shirt staan de initialen van de club (BVB) en de naam van de stad (DORTMUND).

De Borussia Dortmund keeperstenues worden dit jaar compleet gemaakt door een voetbalbroekje en voetbalkousen in dezelfde kleur. Op beide items staan uitingen van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het keepersshirt van Dortmund! Check ook het nieuwe thuisshirt of het nieuwe trainingspak!

Borussia Dortmund keepersshirt bestellen

Het Borussia Dortmund keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 74,95 (maten S, M, L, XL en XXL).In de onderstaande webshops kan je het nieuwe Dortmund keepersshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. Wil je andere producten van de club bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Borussia Dortmund keeperstenue 2018-2019 in deze SHOP!