4 juli 2012

Bordeaux uitshirts 2012/2013

De nieuwe Girondins de Bordeaux uitshirts en Europese of 3e shirts 2012-2013 zijn officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor PUMA en de Franse club. In deze voetbalshirts speelt Bordeaux de Ligue 1 en Europa League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012-2013. Vorig seizoen eindigde Bordeaux 4de in de Franse Ligue 1. Het nieuwe uitshirt voor de Ligue 1 uitwedstrijden is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de rode baan in de vorm van een V, welke over de borst lopen. Deze baan wordt geflankeerd door twee dunne blauwe lijnen. Verder is het shirt voorzien van een open hals met knoopjes en een klein blauwe opstaande kraag. Ook de onderkant van de mouwen bevatten een blauwe band. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van Puma.

De linker borst is bovendien voorzien van het logo van Bordeaux. Hoofdsponsor KIA staat op het midden van het Bordeaux thuisshirt. De nieuwe Bordeaux Ligue 1 uitshirts 2012-2013 worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met een blauwe strip aan de zijkanten. Ook het logo van de club en het logo van teamkledingsponsor Puma staan op het short. De kousen zijn bovendien wit en bevatten de initiatialen van de club.

Het 3e shirt of Europese uitshirt van Bordeaux  voor het seizoen 2012-2013 heeft een vrij strak design en is overwegend navy blauw. Dit shirt is ook voorzien van een witte V over de borst en bevat bovendien een roze diagonale baan. Ook de onderkant van de mouwen zijn roze, evenals de opstaande kraag met open hals. De logo's van de club, de teamkledingsponsor en de hoofdsponsor staan op dezelfde plaats als op het uitshirt. De Europese uitshirts worden gecompleteerd door een navy blauw short en navy blauwe kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe uitshirts van Bordeaux. Deze voetbalshirts kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de thuisshirts en trainingspakken van Bordeaux.

Koop het hier!

Bordeaux uitshirts 2012-2013