31 mei 2011

Bordeaux uitshirt 2011/2012

Het Bordeaux uitshirt 2011/2012 is ook via de website van de club officieel bekend gemaakt. Nadat het nieuwe thuisshirt van Bordeaux bekend is gemaakt, kunnen wij ook het uitshirt en 3e shirt van Bordeaux presenteren. Het nieuwe uitshirt van Bordeaux heeft hetzelfde design als het thuisshirt. Dit design wordt gekenmerkt door gekrijtstreepte banen op het shirt. Het uitshirt is wit/lichtroze en bevat vier rood/roze banen op het shirt. Drie van deze krijtstreep design banen lopen verticaal over de voorkant van het shirt. De vierde baan is in de vorm van een V en staat ter hoogte van de borst op het shirt. In deze V staat op de linkerborst het logo van Bordeaux en op de rechterborst het logo van Puma. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor KIA.

Het Bordeaux 3e shirt voor het seizoen 2011/2012 is het shirt ter ere van het 130 jarig bestaan. Ter gelegenheid van het 130 jarig bestaan heeft Girondins Bordeaux begin dit jaar in samenwerking met PUMA een nieuw voetbalshirt uitgebracht. Girondins de Bordeaux is namelijk als brede sportvereniging opgericht op 1 oktober 1881 onder de naam Societe de gymnastique et de tir des Girondins. Het speciale Bordeaux shirt is paars/blauw met ter hoogte van de schouders twee witte blokken met daaronder een roze diagonale lijn. De opstaande kraag is rond en heeft ook de kleur paars. Het logo van sponsor KIA staat midden op het shirt. De logo's van Puma zijn op beide mouwen en ter hoogte van de rechterschouder op het Bordeaux voetbalshirt te vinden.

 

Check hieronder de foto's van de nieuwe Bordeaux uitshirts voor het seizoen 2011/2012. Deze Bordeaux shirts kan je medio juni/juli hier kopen. Check hier ook de shirts van het huidige seizoen.

 

 

 

 

Thanks to footballshirtculture