Het Bordeaux thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 is dit weekend officieel bekend gemaakt via de website van de club. In dit shirt speelt Girondins Bordeaux de thuiswedstrijden in het Stade Chaban-Delmas gedurende het seizoen 2011/2012. Het Bordeaux shirt is volgend seizoen donkerblauw en bevat acht witte krijtstrepen op de voorkant van het shirt. Evenals op het huidige thuisshirt van Bordeaux bevat het Bordeaux shirt voor volgend seizoen opnieuw een V ter hoogte van de borst. De V op het nieuwe shirt is daarentegen iets dieper en heeft ook een wit krijtgestreept design. In deze V staat, ter hoogte van de de linkerborst, het logo van Bordeaux en ter hoogte van de rechterborst het logo van Puma.

De kraag is rond en wit. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor KIA. Check hieronder de foto van het nieuwe Bordeaux thuisshirt. 

 

Check hieronder een foto van het nieuwe Bordeaux thuisshirt voor het seizoen 2011/2012. Deze zijn medio vanaf nu hier beschikbaar. Wil je andere Bordeaux shirts kopen, klik hier.

 

Koop het hier!

 

 

Thanks to footballshirtculture