Bolivia voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe voetbalshirts van Bolivia zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Marathon en de voetbalbond van het land. In deze nieuwe tenues speelt het Boliviaanse voetbalelftal de wedstrijden tijdens de Copa America in Brazilië. In poule A neemt Bolivia het op tegen Brazilië, Peru en Venezuela. De nieuwe tenues worden ook gedragen tijdens de kwalificatiereeks ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Check de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Bolivia thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Bolivia thuisshirt voor 2019-2020 werd gelanceerd met de leus ''NUESTRO REFLEJO es la verde.'' Het thuisshirt is geheel groen en bevat een all-over print van zigzag strepen over het gehele tenue. Deze banen zijn weer verdeeld in dunne lijnen. Het shirt bevat ook gele details. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een gele strip en ook de V-hals bevat een gele lijn. In de bies aan de onderkant van de mouwen zijn de kleuren van de Boliviaanse vlag verwerkt. Ook in de nek aan de achterkant van het shirt prijkt een strip in de kleuren van de vlag en daaronder staat een speciaal symbool. Op de borst van het thuistenue staan de logo's van Marathon en de voetbalbond, de Federación Boliviana de Fútbol (FBF). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen met gele accenten.

Bolivia uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Bolivia uitshirt voor 2019-2020 is wit en bevat een print van horizontale banen in twee tinten wit. Dit tenue bevat groene en gele accenten. De mouwen zijn uitgerust met een groene strip en de mouwen worden aan de onderkant afgesloten door een groen/gele bies. De binnenkant van de hals is ook weer uitgerust met een gele taping en de zijkanten van het shirt bevatten een dunne, groene lijn. De logo's van de voetbalbond en Marathon staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met groene details.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Bolivia tenues, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Chamacero, Bejarano, Alvarez, Castro, Cardozo en nog meer spelers.

Bolivia voetbalshirt kopen

De nieuwe Bolivia tenues kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De shirts kun je alleen voor volwassenen bestellen en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkel kun je de nieuwe Bolivia shirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien goedkope Bolivia t-shirts in deze winkel! 

Bestel je Bolivia voetbalshirt in deze SHOP!