14 oktober 2015

Bolivia uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Bolivia uitshirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Marathon en de Boliviaanse voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Bolivia de kwalificatie-en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland. Bolivia speelt in de CONMEBOL poule en strijdt met negen andere landen uit Zuid-Amerika om vier of vijf tickets voor het WK van 2018. Het land speelde gisteren voor het eerst in nieuwe uitshirt in de kwalificatiewedstrijd tegen Ecuador, welke met 2-0 verloren ging.

Bolivia uittenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Bolivia voor 2016-2017  is gepresenteerd onder het motto ''La Roja qua intimida'' (het rood dat intimideert). Het nieuwe voetbalshirt is dan ook voor het eerst in de geschiedenis geheel rood. Deze kleur is afgeleid van de vlag van het land, welke ook een gele en groene baan bevat. Ook de groene kleur komt terug in het voetbalshirt van Bolivia. Het nieuwe shirt is namelijk uitgerust met een ronde groene hals. Verder wordt het nieuwe Bolivia shirt gekenmerkt door de dunne verticale strepen in twee tinten rood over het shirt. De mouwen bevatten deze strepen niet. De rechter borst bevat het logo van de Zuid Amerikaanse kledingsponsor Marathon. De andere borst bevat het logo van de Boliviaanse voetbalbond Federación Boliviana de Fútbol (FBF). Het nieuwe Bolivia uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Marathon en de nationale voetbalbond staan. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook geheel wit. Het lijkt er bovendien op dat het nieuwe tenue van Bolivia gecompleteerd kan worden door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen. Check hieronder de foto's vna het nieuwe Bolivia voetbalshirt, waarin sterren als Raldos, Campos en Moreno schitteren de komende twee jaren.

Bolivia voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bolivia uitshirt 2016-2017 kan je vanaf december 2015 kopen in de online Bolivia shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Check daar ook het thuisshirt en andere Bolivia merchandising!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Bolivia -uitshirt -2016-2017