Het nieuwe Bolivia thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Marathon en de voetbalbond van Bolivia. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Bolivia de kwalificatie-en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017 en de thuiswedstrijden tijdens de Copa America, welke voor het eerst in de geschiedenis plaatst vindt buiten Zuid Amerika. De Copa America wordt in de zomer van 2016 namelijk gehouden in de Verenigde Staten ter ere van het 100 jarig bestaan. Het toernooi vindt van 3 juni tot 26 juni plaats. Het nieuwe Bolivia voetbalshirt is gelanceerd onder de campagnenaam: ''La Verde no es para cualoquiera''. Dit betekent: De groenen zijn niet voor iedereen.

Bolivia thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Bolivia thuisshirt 2016-2017 is geheel groen en wordt gekenmerkt door een de baan over de linkerkant van het shirt. Deze brede baan bestaat uit verschillende ruiten in verschillende tinten groen. Verder bevat het nieuwe voetbalshirt van Bolivia een ronde hals met daaronder een klein v-design. De mouwen bevatten aan de onderkant een gele en rode baan. Deze kleuren zijn gebaseerd op de andere kleuren van de vlag van Bolivia. Kledingsponsor Marathon versiert de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond van Bolivia FBF (Federación Boliviana de Fútbol ). De binnenkant van het nieuwe Bolivia voetbalshirt bevat nog een speciaal detail. Hierin staat namelijk de leus: ''Un amor desenfrenado por tu selección'' (Een grenzeloze liefde voor het nationale elftal). Het nieuwe Bolivia thuistenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit short met groene details. De kousen zijn overwegend groen. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van het Boliviaanse elftal. In september lanceerden de Boliviaanse voetbalbond en de Zuid Amerikaanse kledingsponsor Marathon al het nieuwe Bolivia uitshirt voor 2016-2017.

Bolivia voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bolivia voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf begin 2016 kopen in de officiële Bolivia shop. Laat daar ook je shirt bedrukken met de officiële bedrukking van sterren als Cardozo, Arce en Campos of een eigen naam en nummer. Check ook andere producten van het nationale elftal in het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop het hier.. en deel hieronder je mening!

Bolivia -shirt -thuis -2016-2017

Bolivia -voetbalshirt -2016-2017