Blauw Real Madrid trainingspak 2022

Real Madrid draagt de komende periode een blauw trainingspak. Dit nieuwe pak werd afgelopen week door adidas en ''Los Blancos'' officieel gelanceerd. Het nieuwe trainingspak wordt door het team van trainer Carlo Ancelotti gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2021-2022, dus van januari tot mei 2022. Dit betreft dan ook direct het laatste Real Madrid trainingspak van dit seizoen. Komende zomer lanceren de club en adidas pas de nieuwe collectie voor 2022-2023.

Blauw/oranje Real Madrid training sweater 2022

Het Real Madrid trainingspak 2022 bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek & beide items hebben het standaard adidas TIRO21 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken van de clubs waarvan het kledingsponsor is dit seizoen. De training sweater van het Real Madrid trainingspak heeft een heldere kleur blauw (door adidas ''Hi Res Blu'' genoemd) en bevat zowel zwarte als oranje accenten. De adidas strepen, welke bijna over de gehele lengte van de mouwen lopen, zijn zwart. Ter hoogte van het midden van de mouwen vervagen deze strepen, omdat zich hier een dun gaasje bevindt. Dit is kenmerkend voor het adidas TIRO21 template. Een ander kenmerk van dit template is de hoge hals met een rits tot de borst. De rits kan verborgen worden onder een flapje. De mouwen van de adidas Real Madrid training sweater 2022 bevatten aan de onderkant duimgaten voor een nog betere pasvorm. De achterkant van de trainingstrui is bovendien iets langer en biedt de spelers extra bescherming.

Real Madrid trainingsbroek 2022

Het trainingspak wordt gecompleteerd door exact dezelfde trainingsbroek als het zwarte Real Madrid trainingspak 2021-2022. Deze trainingsbroek is zwart en bevat aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De logo's van Real Madrid en adidas aan de bovenkant van de pijpen zijn oranje. De trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke technische kenmerken:

  • De bovenkant van de Real Madrid trainingsbroek bevat een tailleband met trekkoord, waarmee je zelf naar wens de fit van de trainingsbroek aan kunt passen.

  • De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken met ritsjes om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak om de kuiten en enkels valt. Bovendien heeft de broek een normale pasvorm.

  • De onderkant van de broek heeft enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen.

  • Het gehele Real Madrid trainingspak 2022 bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de training sweater worden getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het blauwe Real Madrid trainingspak 2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Benzema, Hazard, Vinicius Júnior, Marcelo, Mendy, Diaz, Modric, Kroos, Isco, Casemiro en andere sterspelers.

Real Madrid trainingspak bestellen

Het Real Madrid trainingspak 2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De training sweater en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is de sweater € 64,95 en voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de sweater € 74,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Directe levering!

Bestel het nieuwe Real Madrid trainingspak direct in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze winkel

Blauw Real Madrid trainingspak 2022